Acum, iarna, este sezonul portocalelor. Sunt sănătoase, gustoase şi pentru toate buzunarele. Nu le arunca nici coaja, după ce le mănânci. Poţi face din ea o lumânare parfumată şi de maxim efect.
Cine s-ar fi gândit că partea albă din mijlocul portocalei poate arde atât de bine şi atât de mult?! Cei de la emax.tv au încercat şi au reuşit să transforme coaja portocalei într-o veritabilă candelă. Se decupează coaja, având grijă să păstrezi mijlocul alb, ca în filmuleţul de mai jos. De asemenea, trebuie să rămână o cupă intactă, din care să nu se scurgă uleiul de măsline pe care îl adaugi ulterior. Aprinzi „fitilul”, şi ai creat o lumânare senzaţională, cu aromă de portocală. Ai grijă, însă pe ce o pui, pentru că se încălzeşte şi rişti să dai foc casei! Câteva candele de acest gen, puse în cameră, sunt cele mai potrivite decoraţiuni pe timp de iarnă.
Sursa: click