REZULTATUL ORGIEI SEXUALE CU DEȚINUȚI DE LA TÂRGU JIU ESTE HALUCINANT. Ce a decis Administrația Penitenciarelor?

0
231

 Orgiile sexuale filmate în puşcăria de la Târgu Jiu au existat, dar nimeni nu va fi sancţionat. Asta reiese din raportul anchetei interne a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), care a anunţat că nu va lua măsuri disciplinare.

După ce ziarul Libertatea a demascat practicile homosexuale practicate între puşcăriaşi închişi la Târgu Jiu, existenţa unor condiţii inumane de detenţie şi a telefoanelor în celule, atât Avocatul Poporului cât şi ANP au declanşat anchete pentru clarificarea situaţiei.

Cu toate că faptele, unele deosebit de grave, au fost confirmate de cercetările ANP, dar şi ale Avocatului Poporului, nimeni nu a fost sancţionat în vreun fel. Totul s-a terminat doar cu o urecheală colegială pe care şefii închisorii de la Târgu Jiu au primit-o de la superiorii de la Bucureşti.
 
 ANP a propus însă un plan de măsuri pe care, chipurile, îl va urma pas cu pas pentru ca lucrurile în puşcăria gorjeană să intre cât de cât în normal (construcţia unei săli de mese, cumpărarea unui scaner pentru bagaje). Totodată, una din probleme (supraaglomerarea) ar fi rezolvată, în acest moment la Penitenciarul din Târgu Jiu fiind chiar şi ceva locuri libere!

 

 

 

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentÎnjunghiată de 11 ori de fostul soţ
Articolul următorMarş pentru Iovan
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments