Bătrână torturată de o bandă de copii în Dorohoi

0
84

O femeie de 70 de ani, din Dorohoi, a fost schingiuită în noaptea de miercuri spre joi de trei minori şi un tânăr de 24 de ani, veniţi s-o jefuiască.

Minorii erau sub coordonarea lui Nicolae B., care se baza pe faptul că minorii nu vor intra niciodată în cercul suspecţilor şi i-a scos la produs. Astfel, miercuri după orele 19.00, cei patru i-au smuls telefonul de la ureche unui bărbat care se plimba pe Bulevardul Victoriei. Apoi s-au dus la casa Mariei M., despre care ştiau că locuieşte singură. Au bătut la uşă şi au tăbărât peste femeie, ameninţând-o cu un cuţit. Cum bătrâna a refuzat să spună unde are banii, au scrijelit-o cu cuţitul pe braţe. Astfel, femeia a spus unde ţine ascunşi cei 1.100 de lei adunaţi din pensie. Cei patru şi-au împărţit prada şi s-au făcut nevăzuţi. Nu au apucat să cheltuiască banii, suma fiind recuperată de la ei, ieri dimineaţă, de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale.

Ieri seară, singurul care a ajuns în arestul Poliţiei a fost Nicolae B., urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Cei doi minori de 15 şi 16 ani, care se aflau în arest la domiciliu, s-au dus acasă, urmând ca abia azi dimineaţă să afle dacă ajung în arest. Tâlharul de 14 ani urmează să fie expertizat din punct de vedere al discernământului. După expertiză, poliţiştii cred că acesta va primi, în cel mai fericit caz, o decizie de arest la domiciliu.

 

 

 

 

 

Sursa: monitorul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments