Nici hoții nu mai sunt ce au fost. Bucureștiul e la fel de sigur ca Berlinul!

0
56

Bucureșteanul poate să stea liniștit în privința infractorilor. Cel puțin judecând prin prisma statisticilor poliției care arată că între siguranța de care beneficiază românul din capitala României și neamțul care stă la Berlin aproape că nu este nici o diferență!

Într-un clasament întocmit de Poliția Capitalei pe baza cifrelor oferite de infracțiunile comise în principalele orașe europene, Bucureștiul și-a adjudecat locul al treilea. Pe primele două poziții s-au cocoțat Copenhaga (Danemarca) unde rata criminalității e la cota 29,60% și Berlinul (Germania)  cu 29,91 procente în ceea ce privește infracțiunile comise împotriva cetățeanului. La doar o lungime de procent în spatele nemților este Bucureștiul (31,25%) care respiră aerul siguranței de care se bucură orășeanul din capitala țării.

La polul opus, Roma, capitala Italiei, deține „lanterna roție” cu o rată a infracționalității de 57,05%. Probabil cele mai multe infracțiuni fiind comise în metrou, considera a fi raiul” hoților. Parisul (Franța), Atena (Grecia) și Sofia (Bulgaria) și Londra (Anglia)  sunt și ele în subsolul clasamentului care face referire la siguranța orașelor europene.

 

 

 

Sursa: libertatea

 
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments