Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, a făcut apel la Guvern să susţină autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş

0
67

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, a făcut un apel, sâmbătă, cu ocazia manifestărilor de Ziua Unirii, la Guvern, „oricare ar fi premierul”, să ia seama de rugămintea ieşenilor de a avea o autostradă „care să lege Moldova de Transilvania”, scrie Ziarul de Iași.
Cristian Adomniţei a declarat, în discursul susţinut de pe scena amplasată în Piaţa Unirii din Iaşi, unde a stat lângă preşedintele Klaus Iohannis, că „cea mai mare durere a ieşenilor” este că nu au o autostradă care să lege Moldova de Transilvania.”Cea mai mare problemă a Moldovei o reprezintă trecerea munţilor spre Europa şi cea mai mare durere a noastră e că nu avem o autostradă care să lege Moldova de Transilvania”, a spus Adomniţei.
 
El i-a mulţumit şefului statului pentru susţinerea arătată pentru realizarea acestui proiect şi a făcut apel la Guvern să ia în seamă rugămintea ieşenilor de a avea o autostradă.”Rugăm Guvernul României, oricare ar fi premierul, să ia seamă de această rugăminte”, a afirmat Adomniţei.El i-a solicitat lui Ponta ca Guvernul să includă în forma finală a Masterplanului de Transport autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.
 
În timpul manifestărilor de Ziua Unirii de la Iaşi, la care au participat câteva mii de persoane, Adomniţei a purtat pe braţ o banderolă albă cu însemnul verde al autostrăzii.După susţinerea discursurilor, preşedintele Klaus Ioahnnis şi premierul Victor Ponta, alături de reprezentanţii autorităţilor locale, au depus coroane de flori la statuia domnitorului Al. I. Cuza.
 
 
 
 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments