Botoșăneancă izbită pe trecerea de pietoni de-un tânăr de 20 de ani: Medicii cred că hainele groase au salvat-o

0
72

O femeie din municipiul Botoşani a fost lovită din plin de un autoturism când traversa strada, totul petrecându-se într-o intersecţie care după o anumită oră, seara, nu mai este semaforizată, anunță Somax TV.

Șoferul nu ar fi observat-o pe femeie

Accidentul s-a petrecut cu puţin timp în urmă, în cursul serii de sâmbătă, 24 ianuarie 2015, în intersecţia din preajma Şcolii Nr. 11 din municipiul Botoşani, când Manuela R., de 47 de ani, se angajase în traversarea străzii, dar la scurt timp după ce a păşit pe zebră a fost lovită din plin de un autoturism, şoferul neobservând-o, din câte s-ar părea, pe femeie.

Manuela R. a fost transportată de către o echipă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani, unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate. Medicii botoşăneni sunt de părere că femeia nu se află într-o stare foarte gravă, însă nu pot şti cu exactitate decât în urma unor analize mai amănunţite.

Hainele groase au salvat-o în urma impactului

Totodată, cadrele medicale au fost de părere că cele care au salvat-o pe botoşăneancă şi au protejat-o în momentul impactului au fost hainele groase cu care aceasta era îmbrăcată. În ceea ce-l priveşte pe cel aflat la volan, Mihai V., de 20 de ani, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, acesta a fost şi el transportat la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice, pentru a se vedea dacă se afla sau nu sub influenţa băturilor alcoolice în momentul în care a accidentat-o pe femeie.

 

 

 

 

Sursa: botosaneanul

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments