”Vrem un copil viking”. Britanicele fac coadă la cea mai mare bancă de spermă din lume pentru a cumpăra gena daneză

0
84

Britanicele sunt cliente fidele ale celei mai mari bănci de spermă din lume, care se afla în Danemarca, pentru că vor să aibă copii puternici, înalţi şi blonzi, precum bărbaţii din această ţară.

Cryos Internaţional din Aarhus este cea mai mare bancă de spermă din lume, iar sute de danezi îi trec pragul chiar şi de două ori pe săptămână, scrie The Mirror. Aceştia îşi vând depozitele de spermă cu aproximativ 1.000 de lira pe unitate – în funcţie de cantitate şi puritate.

Oferta este bogată, astfel că cererea a crescut spectaculos în ultimii doi ani, datorită femeilor din Marea Britanie, arata sursa citată.

În ultimii 25 de ani, banca de spermă Cryos Internaţional a trimis mostre către femei din peste 80 de ţări, dintre care mai mult de jumătate sunt britanice.

„Danezii sunt o rasă superioară şi vreau ca şi copilul meu să facă parte din acea rasă. Trebuie doar să te uiţi la ei şi înţelegi. Arată foarte bine, le pasă de ceilalţi şi au un aer de încredere pe care nu îl vezi în Marea Britanie”, a motivat britanică Holly Ryan, în vârstă de 37 de ani, una din grupul ei de 7 prietene care au folosit sperma daneză pentru a face „bebeluşi vikingi”.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments