VIDEO. Elena Udrea continuă războiul cu SRI: „Mă simt mai în siguranță supravegeată de poliție”

0
59

Fostul Ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, că acuzațiile aduse în dosarul ”Gala Bute” sunt de fapt o încercare de intimidare, venită după acuzațiile pe care le-a făcut vineri la adresa șefului interimar al SRI, Florian Coldea.

 

„Recunosc sunt vinovată că am dorit ce au dorit milioane de români – să ofer această satisfacție cetățenilor României să vadă un campion mondial, boxând la el acasă. Am dorit ca acest meci să se întâmple în țara lui. Dacă e o vină ca ministerul pe care l-am condus să își facă promovare cu cel mai mare campion pe care România îl avea la acea vreme mi-o asum”, a declarat Udrea.

 

„Am mai folosit imaginea altor sportivi mai puțini cunoscuți dar campioni în sporturile pe care le practică, a fost o oportunitate pe care am considerat-o ca atare. A fost o oportunitate pe care am găsit-o în interiorul guvernului care și-a dorit să organizăm prezența lui Bute într-un meci în România. (…) Ministerul pe care l-am condus a cumpărat publicitate în cadrul galei.

Era o uriașă oportunitate ca brandul turnstic să fie văzut de sute de milioane din întrega lume. Nu am putut să organizăm noi ebvenimentul pentru că nu era legal. Pentru că nu am putut fi noi organizatori am contractat publicitate în condțiile legii. Ca dovadă este că nu am achitat întreaga valoare a contractului. Organizatorul nu s-a achitat de obligațiile contractuale. Ministerul a plătit mai puțin firmei lui Obreja pentru că nu și-a achitat obligațiile”, a explicat fostul ministru.

 

 

„Mi se pare evident că dosarul este legat de acuzațiile de vineri pe care le-am adus lui Coldea. Ce speri să mai găsești făcând percheziții la patru ani și ceva? Este o încercare de intimidare. E o încercare de decredibilizare. Abia acum se cere acuzarea împotriva mea. Este o încercare de decredibilizare. Se va face prin îngroparea în cauze penale. S-au activat acoperiții din presă iar toți politicienii cu schelete în dulap au sărit să mă acuze pe mine și să spele imaginea lui Coldea”, a continuat Udrea.

 

„Nu am încredere în cercetarea lucrurilor pe care le-am reclamat. Nu am încrederea pe care Coldea și-o face singur la SRI. Nu am încredere că vor face audierea în spiritul legii. Am văzut cum toții marii bărbați poltiici ai țării s-au ascuns pe sub mese. Nu am dat aceste declarații mai devreme pentru că am aflat în această toamnă înainte ca fostul meu soț să fie reținut. Dacă lor le este frică, sunteți de acord că poate să îmi fie și mie frică? Mie de ce să nu-mi fie frică să fac acest anunț înainte?”, a mai spus Elena Udrea.

 

De asemenea, ea a precizat că preferă să se afle sub control judiciar pentru că în acest moment se simte mai în siguranță dacă este supravegheată de polițiști.

 

„Am cerut avocaților care au făcut contestație la măsura dispusă împotriva mea joi să retragă contestația. Nu voi contesta măsura luată împotriva mea de a începe urmărirea penală. Mă simt mai în siguranță supravegeată de poliție, prefer să știu că marțea și vinerea trebuie să merg la Secția doi de poliție și că dacă nu mă prezint cineva mă caută”, a încheiat Udrea.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments