CUMĂTRIILE sufocă Iașul. Cele mai bune posturi la stat, confiscate de neamuri politice

0
162

Cosmin Coman a divorțat demult, dar cadoul de despărțire a constat în două posturi oferite soției care îi aduc un venit lunar net de 7.200 de lei. Cumnata lui Cristian Adomniței a câștigat cel mai râvnit post la Cuza-Vodă, maternitatea finanțată de CJ. Costi Neagu și-a adus soția la ANCOM, unde salariul e dublu decât la privat. Până și consilierul Boca și-a instalat soția în Primărie, la Audit. Zilele acestea, fiica Norinei Forna dă examen de asistent la Stomato. E singură pe post, oare ia?

 

Soţ, frate, cumnat, naş, nepot sau fin: acestea par cele mai importante date din CV-ul unui pretendent la un post în cadrul unei instituţii de stat. Gradul de rudenie cu cineva din conducere este cheia către uşa unui venit sigur, consistent, până la vârsta pensionării. Cum senin a recunoscut fostul director al ANCOM Iaşi, a cărui soţie lucrează în aceeaşi instituţie, rudele caută la sânul Statului un loc care să le ofere siguranţa zilei de mâine.

 

Lista completă cu neamurile politice ascunse bine prin instituțiile statului o găsiți în ultimul număr al săptămânalului 7EST.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments