Ieșenii cu credite în franci elvețieni ies în stradă. Proteste similare au loc simultan în șase orașe din țară

0
59

Ieşenii cu credite în franci elveţieni vor ieşi în stradă duminică, 8 februarie 2015, în intervalul orar 12.00 – 15.00, la un miting de protest care are ca scop susţinerea solicitării conversiei creditelor din valută (CHF, EUR, USD) în lei.

 

Locul de desfăşurare va fi anunţat în zilele care urmează, după ce organizatorii vor primi aprobarea la cererea de autorizare depusă la Primărie pentru a putea susţine protestul. Ieşenii speră să se adune într-un număr cât mai mare pentru a putea avea dreptul să desfăşoare protestul pe Ştefan cel Mare, fără să încalce legea.

 

Mitingul este organizat de Grupul Clienţilor cu Credite în CHF şi se va desfăşura simultan în 6 oraşe din ţară, respectiv Bucureşti, Constanţa, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara.

 

Pe grupul de Facebook dedicat evenimentului s-au arătat deja interesaţi să participe peste 90 de ieşeni. Grupul Clienţilor cu Credite în CHF a reuşit să reunească prin intermediul reţelei de socializare zeci de mii de membri din diferite zone ale ţării. Aceştia susţin că ideea centrală a mitingului este aceea că „Negocierea individuală este o capcană. Doar împreună putem avea un cuvânt de spus. Separat suntem aşchii într-o menghină extrem de puternică”.

 

(Sursa: ziarulevenimentul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments