VIDEO. ULUITOR! ROSWELL, corpul unui EXTRATERESTRU, cărat de militari americani

0
56

Un nou clip video stârneşte o confruntare între lumile celor care cred în faptul că, nu numai că extratereştrii există, dar că ne-am şi întâlnit deja cu ei şi a celor mai sceptici!

Uncensored, o revistă neo-zeelandeza dedicată subiectelor cu farfurii zburătoare şi omuleţi mici, mari, verzi sau de altă culoare, care au ales Terra ca loc de pelerinaj, a publicat cu mare emfază, un nou clip video despre care pretinde că este proba perfectă pentru demonstrarea veridicităţii incidentului Roswell.

Imaginile, despre care se spune că au fost filmate în 1947, în celebra Aria 51, extrem de pixelate, înfăţişează militari americani cărând corpul unui extraterestru…

Ei bine, exact ca în mai cunoscutul caz al pixelului albastru, înregistrarea video a fost analizată cadru cu cadru de nişte oameni de bine, raţionali.

Rezultatul analizei concluzionează, în ciuda celor spuse de publicaţie şi din păcate dezamăgitor pentru fanii existenţei extratereştrilor, că imaginile fac parte dintr-un film produs în 2006 – „Alien Autopsy”.

Confrorm lui Isaac Koi, care s-a specializat în studierea clipurilor video care pretind că au surprins OZN-uri, înregistrarea este opera artistului John Humphreys, care a şi confirmat că el este designer-ul fiinţei extraterestre.

De partea cealaltă, Nigel Watson, autor al unor cărţi despre OZN-uri, şi deci câştigător de bani din acest subiect, protestează vehement, considerând că această întâmplare face parte dintr-un mare plan de distragere a atenţiei publice şi de ascundere a adevăratelor probe legate de Roswell.

Watson mai ţine să avertizeze că numărul mai mare de apariţii în presă a unor articole de acest gen semnalează faptul că omenirea este pregătită pentru marea întâlnire cu vizitatorii din spaţiu, care este din ce în ce mai aproape!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments