SILE CĂMĂTARU, trimis în judecată în dosarul PROSTITUȚIEI DE LUX!

0
78

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a 45 de inculpaţi acuzați de proxenetism. Printre aceştia se numără Vasile Balint, zis „Sile Cămătaru”, cercetat în stare de arest preventiv.

Vasile Balint, zis Sile Camataru, şi alţi 32 de suspecţi au fost reţinuţi, in noiembrie anul trecut, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru proxenetism. Printre aceștia se numără și un patron de casino din București, fostul iubit al Simonei Pătruleasa. Sâmbătă, toţi cei reţinuţi vor ajunge în faţa judecătorilor. Magistraţii decid dacă îi arestează pentru 30 de zile.

Reţeaua de proxeneţi condusă de interlop avea cataloage cu fetele care se prostituau în hoteluri de lux şi cazinouri. De acolo, clienţii îşi alegeau fetele, iar pentru o noapte de amor plăteau între 500 şi 1000 de euro.

Cu o seară înainte de percheziţii, interopul ar fi mers la hotelurile de lux din Capitală să-şi verifice fetele pe care le punea să se prostitueze. Imediat după percheziţii, Sile Cămătaru a fost dus la poliţia capitalei pentru audieri.

 

 

 

 

Sursa: libertatea

 
0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments