Legea o lasă baltă! O tânără din Tulcea a fost snopită în bătaie de fostul iubit de mai multe ori

0
90

 O tânără din Tulcea, bătută de nenumărate ori de fostul iubit, a ajuns într-o situaţie disperată, din care nici măcar poliţiştii nu o salvează.

Alexandra Gavrilă, o tânără din Tulcea, ne-a povestit calvarul ei început în urmă cu doi ani, când s-a despărţit de iubitul său de atunci.

“Sunt ameninţată cu moartea, hărţuită, lovită, mi-a distrus maşina de câteva ori”, a povestit Alexandra, care, în cei doi ani, a obţinut un ordin de restricţie, a chemat poliţiştii de opt ori prin numărul de urgenţă 112 şi a depus mai multe plângeri la adresa fostului ei iubit.
 
 “Plângerile au fost însoţite şi de certificat medico-legal, dar nu s-a luat nici o măsură. Mă aştept la orice din partea lui şi la indiferenţă din partea poliţiştilor“, susţine femeia, care la începutul acestei săptămâni a fost din nou atacată şi desfigurată în urma bătăii primite de la fostul său concubin.

 

17 dosare penale pe numele lui

În mod şocant, oamenii legii din Tulcea confirmă faptul că au înregistrat 17 dosare penale pentru reclamaţii depuse de tânără, iar fostul ei partener este în continuare cercetat pentru ameninţare, distrugere, loviri sau alte violenţe şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.

Poliţiştii susţin că legea nu le permite să facă mai multe de atât, iar mai departe ar fi treaba procurorilor. Potrivit statisticilor unor asociaţii nonguvernamentale, în România, în decursul a nouă luni, mai mult de 130.000 de apeluri la 112 reclamau intervenţia poliţiei pentru agresiuni în familie. Din acest număr, doar 12.000 se reflectă şi în statisticile forţelor de ordine.

În 2012, un fost agent de poliţie şi-a împuşcat mortal fosta soţie şi pe o colegă a acesteia, chiar la locul lor de muncă, coaforul Perla din Bucureşti. La scurt timp, autorităţile au introdus în lege ordinul de restricţie, însă bucata de hârtie nu pare să aibă nici o valoare în ochii agresorilor.

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent19 ţigani români, arestaţi în Milano pentru proxenetism. Aduceau adolescente din România pe care le obligau să se prostitueze
Articolul următorUn cablu electric submarin de 400 km va lega România de Turcia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments