Obsedatul care a încercat să violeze în lift o femeie din Iași, trimis în judecată

0
86

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus ieri trimiterea în judecată a ieşeanului care a încercat să violeze o femeie într-un lift din cartierul Tătăraşi, informează „Ziarul de Iași”.

 

Procesul lui Gabriel Scrija va fi soluţionat de Judecătoria Iaşi, acesta urmând a da explicaţii pentru tentativă la viol. În prezent, Scrija se află în arest preventiv.

 

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 16 ianuarie, ieşeanca M.R.A., de 33 de ani, a intrat în scara blocului A3 de pe strada Vasile Lupu, din spatele său urcând şi agresorul. Victima i-a spus agresorului că merge la etajul 9, însă atunci când ascensorul se afla la etajul 2, Scrija a blocat liftul.

 

„Persoana vătămată a încercat să deblocheze liftul, însă inculpatul Scrija Gabriel s-a aşezat în faţa uşii liftului şi i-a comunicat persoanei vătămate că doreşte să întreţină cu aceasta raporturi sexuale. Persoana vătămată a refuzat solicitarea inculpatului Scrija Gabriel, iar acesta din urmă a exercitat asupra persoanei vătămate acte de violenţă în sensul că a împins-o de mai multe ori solicitându-i în mod repetat să întreţină raporturi sexuale. La un moment dat, inculpatul Scrija Gabriel a început să o atingă pe persoana vătămată pe picioare, apoi a încercat să o dezbrace de pantaloni, persoana vătămată încercând să deblocheze liftul“, au precizat anchetatorii.

Procurorii mai menţionează că Gabriel Scrija a ameninţat-o cu bătaia pe victimă dacă nu va face sex cu el, iar în momentul în care aceasta a vrut să deschidă uşa liftului, Scrija s-a împins în uşă astfel încât mâna fetei a rămas blocată.

 

Citește și Ieșeancă atacată în lift de un individ care a încercat să o violeze. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere

 

Ulterior, ieşeanul s-a aşezat în genunchi, încercând să-i dea pantalonii jos femeii.

Femeia s-a zbătut, iar Scrija a apăsat din greşeală butonul de la etajul 2 al liftului, moment în care uşile s-au deschis, iar victima a fugit.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentIon Ţiriac a şocat: "Îmi venea să-mi tai gâtul"
Articolul următorŞobolanii golaşi deţin cel mai bun antidot natural contra cancerului
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments