VIDEO. Jaf filmat în UK. Un bărbat şi-a cerut scuze după ce a luat toţi banii dintr-o casă de marcat sub ameninţarea armei

0
70

Un bărbat din Marea Britanie a jefuit un supermarket după ce a ameninţat vânzătoarea cu o armă, i-a luat toţi banii şi apoi i-a cerut scuze şi a fugit.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă, în localitatea Wallsend, iar imaginile de pe camerele de supraveghere din magazin au surprins întreg momentul, relatează Daily Mail.

Vânzătoarea Jeanette Greenwell, în vârstă de 46 de ani, a relatat că atacatorul a ameninţat-o cu o armă, dar după ce i-a luat banii i-a cerut scuze şi a plecat.

”Sortam nişte lucruri prin magazin când am auzit că intră un client. În următorul moment m-am trezit cu o armă spre mine. Voia banii din casă de marcat, aşa că i-am dat vreo 80 de lire pentru că tocmai deschisesem de o oră. M-am panicat şi mă întrebam dacă este o armă reală. Ciudat este că atunci când a plecat şi-a cerut scuze. Cred că mă cunoştea, altfel nu înţeleg de ce ai jefui pe cineva şi apoi i-ai cere scuze? Nu are sens”, a povestit casieră.

Hoţul avea o mască pe faţă şi nu a putut fi identificat până în prezent. Poliţiştii audiază martori şi îndeamnă pe oricine are informaţii despre atacator să-i contacteze.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments