Horoscop amoros. Află cum stai cu dragostea în săptămâna 9-15 februarie

0
58

Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere amoros în săptămâna 9-15 februarie 2015.

 Berbec

Eşti norocos în această săptămână. Te bucuri de multe ieşiri şi întâlniri. S-ar putea să întâlneşti jumătatea în cercul prietenilor restrânşi, dar mesajele pe care le primeşti sunt contradictorii. Nu lua nicio decizie până când nu eşti sigur. Mai poţi încerca şi varianta site-urilor matrimoniale.

 Taur

Ai o stare de spirit foarte bună şi această nouă “fată” va persista câteva săptămâni de-aici încolo. Ieşi foarte des în oraş, radiezi şi atragi cu uşurinţă persoanele de sex opus. Dacă eşti implicat într-o relaţie de cuplu vei participa alături de persoana iubită la workshop-uri destinate consolidării relaţiei.

Gemeni

Problemele de comunicare în cuplu par să se rezolve. Chiar dacă mai ai câteva diferenţe de opinie cu persoana iubită, reuşeşti să le faci faţă cu brio şi să aplanezi orice conflict. Vă înţelegeţi reciproc punctul de vedere chiar dacă nu sunteţi de acord cu celălalt în totalitate.

Rac

Tu şi cu partenerul de viaţă traversaţi o perioadă de confuzie şi neînţelegeri în ceea ce priveşte situaţia materială. Poate că tu te străduieşti prea tare să plăteşti o datorie şi eşti morocănos din această cauză. Spune-i partenerului de cuplu ce te frământă şi poate veţi reuşi să rezolvaţi împreună impasul.

Leu

Eliberarea este aproape. Te lupţi de ceva vreme cu probleme de comunicare în cuplu care îţi tulbură liniştea. Din fericire, această fază este aproape de sfârşit şi vei reîncepe să discuţi cu partenerul de viaţă aşa cum făceaţi acum ceva vreme. Participarea la diverse cursuri despre comunicarea în cuplu va începe să dea roade de la mijlocul săptămânii.

Fecioară

Săptămâna aceasta este confuză atât în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, cât şi cea cu colegii de serviciu. S-ar putea să spui lucruri pe care apoi să le regreţi, mai ales dacă dezvălui amănunte din viaţa ta amoroasă. E posibil să devii cel mai incitant subiect de bârfă la birou.

Balanţa

Viaţa amoroasă îşi va reveni la normal. Momentele dificile în cuplu vor fi depăşite graţie comunicării. Pentru că vorbele tale ajung mult mai uşor la urechile partenerului de cuplu, relaţia îşi va relua cursul normal şi veţi reuşi să recuperaţi timpul pierdut.

Scorpion

Faci din dragoste o prioritate în cuplu. Indiferent dacă ai sau un un partener, vei fi într-o dispoziţie romantică. Dacă eşti singur vei avea multe oportunităţi de a-ţi întâlni jumătatea, iar dacă eşti cuplat vei petrece mai mult timp în compania persoanei iubite.

Săgetător

Nu te îngrijora dacă nu se întâmplă prea multe lucruri din punct de vedere amoros în viaţa ta. În weekend se anunţă activitate intensă. Petreceri, întâlniri, vizite. Vei fi în centrul atenţiei. Potenţialul romantic este activ până la sfârşitul lunii martie. Fii pe fază!

Capricorn

Veşti bune! Tu şi partenerul de viaţă veţi depăşi nişte probleme financiare care vă dau bătăi de cap de ceva vreme. S-ar putea ca unul dintre voi să câştige o sumă importantă de bani. Veţi începe să vă simţiţi din nou confortabil să discutaţi despre ce cheltuieli casnice să mai faceţi.

Vărsător

Veşti bune legate de un proiect pe care doreai să-l începi. Din fericire, partenerul de viaţă te susţine 100% şi prinzi din nou curaj să porneşti la drum. Comunicarea înseamnă şi ascultare, aşa că fii atent la toate lucrurile pe care ţi le spune persoana iubită.

Peşti

Te vei bucura de dragoste, frumuseţe, armonie şi bani. Relaţia de cuplu merge ca pe roate. Dacă eşti singur, şarmul tău personal atrage persoanele de sex opus ca un magnet. Astrologii te sfătuiesc să profiţi la maximum de această perioadă întrucât în curând Venus va părăsi semnul tău zodiacal.

 

 

 

 

 

Sursa: sfatulparintilor

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPrimăria Romei a aprobat deschiderea unui "cartier roşu" unde prostituţia va fi oficial tolerată. Reacţia italienilor
Articolul următorSEVEN HILLS INTERNATIONAL SCHOOL lansează proiectul „CAFENEAUA EDUCAŢIONALĂ”, la Librarium Palas Mall
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments