VIDEO. Și-a nenorocit nepotul! Viața unui copil de doi ani, pusă în pericol de leacurile băbești

0
101

O bunică din localitatea ieșeană Ion Neculce şi-a nenorocit nepotul în vârstă de doi ani. Copilul s-a opărit cu apă fierbinte, iar femeia în loc să anunța ambulanța, a preferat să-l trateze pe micuț cu albuş de ou. Inconştiența poate avea un deznodământ tragic, copilul fiind transportat de urgenţă la Bucureşti cu elicopterul SMURD. Arsurile profunde i-au îngrozit până şi pe medicii de la Spitalul de Copii din Iași.

 

Medicii de la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria“ au precizat că micuţul prezenta arsuri de gradele II, III şi IV pe aproximativ 30% suprafaţă corporală, provocate de un lichid fierbinte.

 

 

„Copilul a fost neglijat de către bunică. După ce s-a ars, copilul a fost ţinut acasă 36 de ore fără nicio îngrijire şi a fost uns doar cu albuş de ouă. Când a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe, era în stare extrem de gravă, convulsionat, glicemie extrem de scăzută. Medicii care s-au deplasat la faţa locului l-au resuscitat, reechilibrat şi aici a fost continuată reechilibrarea, după care a necesitat transferul la Bucureşti cu avionul“, a precizat dr. Lucian Cerna­hoschi, purtătorul de cuvânt al Spi­talului Clinic de Copii „Sfânta Maria“.

Şansele de supravieţuire sunt minime iar o echipă de la Protecţia Copilului a demarat o anchetă.

 

(Sursa: iasitvlife.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentHoţii de maşini fură orice marcă în 30 de secunde. Cum operează şi ce autoturisme sunt vizate
Articolul următorAngelina Jolie îl bagă pe Brad Pitt la dezalcoolizare!
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments