Patru români, morţi într-un teribil accident lângă Milano

0
54

Un accident cumplit a avut loc, luni, în Italia. Patru români au pierit lângă Milano. Şoferul maşinii, în care se aflau cinci români şi un italian, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe un câmp. Alte două persoane din maşină au fost grav rănite. Poliţiştii italieni pun accidentul pe seama vitezei excesive.

Patru români au murit în urma unui accident rutier lângă Milano. Tragedia s-a produs luni după-amiază, la aproape 30 de kilometri de Milano. La scurt timp după ce a intrat pe un drum de centură, şoferul maşinii, care circula cu viteză mare, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, s-a lovit de un copac şi s-a rasturnat pe câmp.

La faţa locului s-au deplasat imediat echipaje ale pompierilor şi ambulanţei. Toţi cei şase oameni aflaţi la bord erau blocaţi în maşină, aşa că a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare ca să fie scoşi.

În urma impactului, trei dintre români au murit pe loc, iar un al patrulea şi-a pierdut viaţa mai târziu, la spital. Ceilalţi doi pasageri au fost transportaţi cu elicopterul la spital, iar unul dintre ei – nu se ştie dacă român sau singurul italian din maşină – se află în stare gravă.

Carabinierii încearcă să afle acum cum s-a produs accidentul, însă prima ipoteză este viteza excesivă. De asemenea, autorităţile verifică dacă maşina condusă de român nu este cumva furată.

 

 

 

 

 

Sursa: rtv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments