Cristi Borcea, în pericol de MOARTE. Fosta soţie cere ajutorul de URGENŢĂ al MEDICILOR

0
73

Cristi Borcea se simte din ce în ce mai rău, motiv pentru fosta soţie, Mihaela Borcea, de a intra în panică şi de a-i sări în ajutor. Mihaela Borcea a apelat la un medic specialist pentru a-i prescrie afaceristului un tratament medicamentos care să îi rezolve vechea problemă legată de mercurul în sânge din organism.

Cristi Borcea se simte rău şi nici nu mai mănâncă regulat, chiar dacă primeşte pachete generoase de acasă. Din acest motiv, Mihaela Borcea este îngrijorată şi cauta un medic care să găsească un remediu pentru boala de care suferă fostul ei soţ.

„De când a fost internat câteva zile la spitalul penitenciarului, chiar la începutul acestui an, Mihaela Borcea este disperată. Ea ştie cel mai bine de ce suferă omul de afaceri şi de aceea, încearcă să le explice şefilor de la Poarta Albă ca nu este de glumit cu căderile de tensiune şi afecţiunile la inimă ale bărbatului.

Ca şi ea, Cristi are o cantitate de mercurul în sânge care îi afectează anumite organe şi fără un tratament, situaţia ar putea deveni chiar fatală! Tocmai din acest motiv, Mihaela Borcea a apelat la un doctor specialist de la Spitalul Universitar, căruia i-a arătat radiografiile şi analizele fostul său soţ şi, spera că, în cel mai scurt timp posibil, acesta să îi prescrie o medicamentie care să îl ajute pe Borcea să îşi ţină sub control afecţiunile pe perioada detenţiei.

Altminteri, situaţia se va înrăutăţi şi va fi greu de rezolvat”, au spus apropiaţii de-ai lui Cristi Borcea pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

 

Sursa: rtv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments