VIDEO. Victor Ponta, SUPĂRAT pe cei i-au „porcăit mama”

0
111

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că se simte foarte rău și i-a cerut iertare mamei sale pentru că în urma scandalului în care este implicat cumnatul său ea a fost „batjocorită cum n-a fost în 70 de ani”.

 

„Vreau să fac următoarele precizări. În primul rând, nu am voie şi nici nu o să comentez cauze aflate pe rol. În al doilea rând însă, îmi pare rău şi i-am cerut iertare mamei mele, care la 72 de ani nici măcar un vecin nu i-a zis vreodată ceva de rău şi ieri a fost porcăită şi făcută în toate felurile, la un post de televiziune, doar pentru că este mama mea. În rest, după cum probabil jurnaliştii oneşti ştiu, DNA nu a chemat-o nicăieri să o audieze, nu are nicio calitate procesuală, nu are decât calitatea de mama mea şi pentru aceasta, după 72 de ani de viaţă onestă, a suferit ieri, a devenit cel mai rău om din lume şi pentru asta mă simt faţă de ea şi faţă de cei care sunt în această situaţie, mă simt foarte rău şi îmi pare foarte rău”, a spus Ponta, întrebat dacă ştia de afacerile cumnatului său.

 

 

„Nu am voie și nu voi vorbi despre cumnatul meu, dar dacă a făcut ceva ilegal, va plăti pentru asta”, a completat premierul.

 

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost reţinut, marţi, după ce a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Ploieşti, în dosarul vizând fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de SC Grossman Engineering Group, al cărei administrator este, potrivit Mediafax.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCandidatul PSD, Simona Maya Teodoroiu, desemnat de Senat judecător la Curtea Constituțională
Articolul următorSCANDAL în PSD. Valeriu Zgonea, pus la zid de Marian Oprișan
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments