Mercedes a lansat limuzina SUPREMĂ! Birou, cinema şi BLINDATĂ!

0
305

Miliardari, şefi de stat, şeici, prinţi sau chiar dictatori! Toţi aşteaptă maşina asta!

Mercedes prezintă Maybach-Pullman, cea mai mare limuzina din portofoliul producătorului german.

Noul Pullman vine la 50 de ani de la celebrul model 600, maşina preferată a unor dictatori precum Nicolae Ceauşescu, Josip Tito din Iugoslavia sau Pol Pot din Cambodgia.

Maybach Pullman îşi propune să fie mai mult de atât, dar totul rămâne la superlativ când vine vorba de ea. E un model S600, cu motor twin-turbo de 6 litri V12 cu 530 de cai. Are 6,5 metri lungime şi o distanţă între axe de 4,4 metri, cam cât o Mâzda 3!

Tot spaţiul este pentru cei patru pasageri din spate, care stau faţă în faţă şi sunt departajaţi de scaunele din fata printr-un geam electric care serveşte şi că monitor cu diagonală de 47 cm.

Mercedes anunţa că tot interiorul este construit din piele, de la scaune şi până la uşi şi plafon. Sunt două scaune executive ce pot fi înclinate la 43.5 de grade.

 

 

 La fel ca şi în cazul Maybach-ului normal, această variantă e dotată cu sistemul de sunet Burmester 3D, şi o consolă de enetertainment de 18.5 inci.

Mercedes nu a făcut publice mai multe detalii, însă fiecare model va fi personalizat după cerinţele clientului pentru o experienţă unică în noul Pullman.

Varianta standard costă 500.000 de euro şi va fi disponibilă din 2016. Mercedes pregăteşte şi o variantă blindată, care va costa 1 milion de euro.

Noul Mercedes-Maybach Pullman va fi expus pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva, între 2 şi 4 martie.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: sport.ro

 

 

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments