FOTO. În paradisul ăsta au dormit concurenţii de la "Sunt celebru, scoate-mă de-aici!". Hotelul de 5 stele din Africa arată bestial!

0
124

WOWbiz.ro a elucidat ieri misterul aşa-zisei jungle din Africa de Sud. E simplu, nu există jungla acolo, chiar dacă asta se spune în show-ul tv.

Dincolo de asta, azi vă arătăm paradisul în care au dormit concurenţii de la PROTV, aduşi să „supravieţuiască în periculoasă junglă africană”.

Cei 12 concurenţi au aterizat în Nelspruit, un oraş situatin nord-estul Africii de Sud, la circa 350 de km de Johannesburg. Nelspruit este capitala provinciei Mpumalanga. De la aeroport, concurenţii au fost duşi direct la „cazare”, un resort de 5 stele, extrem de bine cotat pe site-urile de turism din întreaga lume.

Hotelul are de toate: piscina uriaşă, spa, camere elegante, şi restaurante pentru toate gusturile. Preţurile nu sunt chiar atât de mari pentru luxul pe care îl oferă, cea mai ieftină cameră costând 70 de euro pe noapte, iar cea mai scumpă 217 pe noapte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: wowbiz

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProiectul social lansat pe Facebook de tinerii din Iaşi. "Dacă ştiu că pot ajuta pe cineva, mă ajut şi pe mine"
Articolul următorCutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter, în zona Vrancea
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments