Elena Udrea, urmărită de poliţie în trafic în drum spre ICCJ. Judecătorii decid dacă îi dau voie în Parlament

0
60

Elena Udrea a ajuns, sâmbătă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde judecătorii decid dacă îi aprobă cererea de a părăsi arestul la domiciliu pentru a merge, luni, în Parlamentul României, în scopul de a încerca să-i convingă pe colegii deputaţi să nu mai încuviinţeze cererea DNA de arest preventiv. Elena Udrea a mers mai întâi la poliţie, pentru a-i fi comunicat, conform procedurilor, traseul pe care trebuie să se deplaseze. Apoi, în drum spre ICCJ, maşina în care se afla Udrea a fost oprită de poliţişti în trafic.

Înalta Curte judecă sâmbătă dimineaţă cererea Elenei Udrea de a părăsi arestul la domiciliu pentru un discurs în Parlament! Fosta blondă de la Cotroceni speră să-i convingă personal pe deputaţi să nu mai voteze pentru arestarea ei în dosarul Gala Bute.

Potrivit România TV, sâmbătă dimineaţa, Elena Udrea a fost urmărită în trafic de un echipaj de poliţie. Blonda de la Cotroceni a fost trasă pe dreapta de oamenii legii. Totul face parte din măsurile de prevenţie pe care le iau poliţiştii în controlul pe care îl exercită asupra ei. Elena Udrea trebuie să se deplaseze doar pe traseul pe care l-a stabilit împreună cu cei de la Secţia 2 de Poliţie. În urma acestor controale se pot face astfel de filtre pentru a se verifica dacă nu cumva Elena Udrea se abate de la traseu şi dacă în maşină se află o altă persoană. Poliţiştii iau măsuri foarte drastice.

Elena Udrea a părăsit arestul Poliţiei Capitalei, marţi seara. Acesta s-a dus acasă, în complexul rezidenţial de lux „Stejarii”, din Bucureşti. S-a bucurat de confortul casei sale, după ce a trăit şapte zile şi şapte nopţi de groază într-o celulă mică, fără uşă la latrina turcească.

Pentru că nu poate să iasă din casă, Udrea e vizitată zilnic de prieteni.

Elena Udrea se află în arest la domiciliu, din 17 februarie până în 17 martie, într-un apartament cu chirie din cel mai scump complex rezidenţial din România. În „Stejarii”, cea mai ieftină chirie porneşte, conform unor surse din piaţa imobiliară, de la 2.000 de euro pentru un apartament de două camere.

 

 

 

 

 

Sursa: rtv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments