A căutat POZA PERFECTĂ și S-A ELECTROCUTAT. Un proaspăt student la Medicină se zbate între viață și moarte, cu arsuri pe 60% din suprafața corpului

0
100

Tânărul de numai 19 ani, se afla, vineri seara, împreună cu iubita sa, în zona Bucium din Iași, unde făcea fotografii. Când a urcat pe un vagon, a fost electrocutat, suferind arsuri pe 60% din corp.

 

Originar din Bucureşti, tânărul este proaspăt admis la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” din Iaşi. În prezent, acesta se află la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, acolo unde medicii încearcă să îi salveze viaţa.

 

Vineri seara, când a fost transportat cu un avion în Capitală, doctori ieşeni spuneau că şansele sale de supravieţuire sunt mici. Din primele informaţii se pare că băiatul se plimba cu prietena sa prin zona podului din Bucium. Cei doi au făcut câteva fotografii, iar la un moment dat băiatul a luat deciza de a coborî sub pod şi de a se urca pe un vagon pentru a realiza mai multe poze. Când s-a ridicat în picioare, victima a atins firele de înaltă tensiune de deasupra sa şi a fost electrocutată. În scurt timp a căzut în stare de inconştienţă iar prietena sa a sunat la 112.

Echipajul medical ajuns la faţa locului i-a acordat primele îngrijiri .

“Pacientul se află în stare foarte gravă, prezintă arsuri de gradele II şi III pe 60% suprafaţă corporală”, declara, vineri seară, Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments