Horoscop zilnic 24 februarie 2015. Astăzi, Leii primesc o sumă importantă de bani, iar Vărsătorii îşi fac planuri de weekend

0
71

Horoscop zilnic, 24 februarie 2015, prezentat de Neţi Sandu. O să dăm dovadă de o mai mare înţelegere faţă de lucrurile, pe care până acum nu le tolerăm, nu le acceptăm, dar conjunctura de pe cer de azi o să ne-nmoaie inima.

PEŞTI – O să perfectaţi nişte acte, veţi avansa cu acele proiecte la care aţi întâmpinat diverse obstacole şi o să vă bucuraţi de câştiguri pe mai multe planuri. Se poate să fiţi puşi într-o postură şi să vă faceţi cunoscute calităţile pe care n-aţi avut ocazia să le etalaţi.

BERBEC – Se poate să vă implicaţi într-un proiect care să adune multă lume în jurul vostru şi să căpătaţi decentă în carieră. Ar avea de unde să vă fie mai bine în plan afectiv, dar există riscul să faceţi unele remarci mai acide care să deranjeze.

TAUR – Veştile bune încep să curgă, poate vi se face oferta de job, să plecaţi pe undeva cu serviciul său să urmaţi o specializare care să vă relanseze în plan profesional. E posibil să vă caute cineva din afara ţării să vă propună o excursie, un concediu, ceva tentant.

GEMENI – Se conturează o reuşită la activităţile din sfera intelectuală, luaţi un examen, primiţi ok-ul pentru un transfer în alt an de studiu sau în altă grupă. Vă parvine un răspuns legat de un examen, un interviu sau o audienţă şi ar trebui să fie favorabil rezultatul.

RAC – Activitate intensă la slujbă, o să daţi zor să fiţi cu toate la zi, poate aveţi proiecte noi pe care vreţi să le demaraţi în viitorul apropiat. Cu partenerul de suflet s-ar putea s-aveţi un tete-a-tete care să facă relaţia să meargă mult mai bine.

LEU – Bateţi palma pentru o afacere, vă oferiţi o şansă în plus de a mai câştiga nişte bani pe care să-i investiţi în ceva de care să se bucure întreaga familie. Vă pot intra nişte bani şi să v-ajungă pentru cheltuielile zilnice, să completaţi unele lipsuri, s-aveţi de buzunar.

FECIOARA – Vă daţi întâlnire cu nişte parteneri de afaceri care să vă susţină o iniţiativă, să vă sponsorizeze proiectele şi să meargă totul strună. O să vă intre acei bani de care-aveti nevoie şi să faceţi plăti, achiziţii; să folosiţi cu cap banii.

BALANŢA – Se deblochează o situaţie şi veţi face progrese atât în plan profesional, cât şi personal, o să vă luaţi banii cuveniţi şi veţi intra în posesia unor bunuri. Se poate să vă invite cineva la masă, în oraş, poate fi începutul unei relaţii care să vă facă să trăiţi la mare intensitate.

SCORPION – O înştiinţare că apar noutăţi, urgente, la serviciu şi-ar fi bine să vă conformaţi, ca să nu vă taxeze şefii. O să vă scoată la o plimbare, la o cafea cineva care vrea să facă parte din viaţa voastră şi inima o să vă spună cum să procedaţi.

SĂGETĂTOR – Posibilă oferta de lucru, cu multă muncă şi-atunci o să vă gândiţi bine de tot dacă e cazul să vă încumetaţi sau să declinaţi oferta. Or să vă invite nişte prieteni în alt oraş, poate vă faceţi timp în week-end, să daţi o fugă împreună cu familia, cu prietenii.

CAPRICORN – O să faceţi demersurile necesare să vă luaţi banii, să achitaţi rate, facturi, să fiţi cu toate cheltuielile la zi, că nu agreaţi ideea datoriilor sub nicio formă. Poate puneţi în vânzare o locuinţă, un teren ca să vă mutaţi altundeva, poate plecaţi din ţară, să munciţi sau la studii.

VĂRSĂTOR – Vă daţi întâlnire cu prietenii, să puneţi la cale o activitate de timp liber, poate plecaţi în vacanţă sau faceţi o ieşire în week-end, pe undeva. O să fiţi cooptaţi în diverse activităţi, în care să vă puneţi în valoare nişte calităţi şi poate veţi ajunge la postura de lideri.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProcurorii au cerut retragerea permisului de conducere pentru un bătrân de 97 de ani. Ce a decis judecătorul
Articolul următorEfectele dezastruoase pe care băuturile energizante le pot avea asupra organismului. Sfaturile medicilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments