VIDEO. Sfidare totală. Jihadiștii Statului Islamic lansează propria variantă la filmul „American Sniper”. La ei țintele sunt reale

0
116

Statul Islamic a lansat recent un clip de propagandă, în care apare un lunetist jihadist împuşcând mai mulţi adversari, într-o încercare de a răspunde la celebrul film „American Sniper”.

 

Producţia islamistă se vrea a fi un rival al filmului nominalizat la Oscar, care prezintă povestea lui Chris Kyle, cel mai prolific lunetist din istoria militară a Statelor Unite, care a ucis numeroşi terorişti în Irak, relatează Daily Mail.

 

 

Se pare că personajul principal este un lunetist celebru şi de succes al jihadistilor, însă identitatea sa nu este dezvăluită în clip, nici numărul victimelor sale. Ce se ştie însă este că toate victimele lui au fost ucise în provincia Deir Ezzor din estul Siriei.

 

Cele mai multe dintre cadrele înregistrării de trei minute şi jumătate sunt filmate în zona locului din care lunetistul îşi împuşca ţintele.

 

În clip, jihadistul împuşcă 12 luptători din tabăra adversă, însă imaginile sunt destul de neclare, cel mai probabil din cauza nepriceperii cameramanului.

 

Totuşi, pe imagine au fost suprapuse mai multe grafice, care au ca scop evidenţierea ţintelor. Într-una dintre scene, lunetistul ratează de două ori să împuşte un soldat adversar.

 

Înregistrarea începe cu o prezentare în detaliu a puștii folosite de lunetist, o armă Dragonov fabricată în Rusia. În timp ce islamistul îşi împuşcă victimele, pe fundal se aude o persoană strigând „Dumnezeu e mare” în limba arabă.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments