ÎNGROZITOR! Un tată a aruncat cu piatra în propria fiică, spărgându-i capul. Micuța e internată în stare foarte gravă, la Iași

0
84

Faptă şocantă a unui părinte. O fetiţă de trei ani din Vaslui se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovită cu o piatră în cap de tatăl său. Totul s-a întâmplat în timpul unui scandal între părinţi.

 

Bărbatul obişnuieşte să consume alcool şi de fiecare dată devine agresiv. După o zi întreagă, acesta s-a întors acasă băut şi cu chef de scandal. S-a luat la ceartă cu soţia sa şi a pus mâna pe o piatră să arunce în ea, numai că a greşit ţinta şi a lovit-o pe fetiţa lor de numai trei ani în zona capului.

Cealaltă fetiţă, de șase ani, s-a dus şi a alertat vecinii. Oamenii au sunat imediat la 112 după ajutor. Micuţa a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Bârlad cu traumatism cranian sever, iar medicii au decis să o transfere la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Familia este săracă, trăieşte doar din alocaţia celor două fiice. Protecţia Copilului a demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă micuţele sunt în siguranţă în familie sau se impune luarea unei măsuri de protecţie.

 

(Sursa: rtv.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments