7EST pe un nou drum. "Ne-am luat viitorul în propriile mâini"

0
272

Săptămânalul 7EST îşi schimbă administratorul în urma unei înţelegeri amiabile între Bogdan Cihodaru, proprietar al Grupului de firme “Terra”, şi Gabriel Gachi, actualul editor al publicaţiei. Astfel, 7EST este deţinut, din acest moment, de echipa redacţională, care reuşise în ultimul an să se autofinanţeze. Transferul administrării consfiţeste legal o situaţie practică deja existentă.

 

“Prin acest act, confer echipei de la 7EST un drept cuvenit, cel de a se autoadministra şi de a se bucura de rezultatele muncii depuse. 7EST devine un ziar important în peisajul publicistic local şi regional, iar experimentul meu, cel de a lăsa echipei editoriale libertate totală de decizie, a fost un succes. Ziarele trebuie să aparţină ziariştilor, iar acum cei de la 7EST au maturitatea necesară pentru a se descurca singuri. Am convingerea că principiile deontologice, demonstrate de acest ziar, vor rămâne nealterate”, a declarat Bogdan Cihodaru.

 

În acelaşi timp, editorul coordonator Gabriel Gachi a anunţat că politica editorială a 7EST rămâne aceeaşi: “Într-un oraş în care media, politica şi afacerile sunt cartelizate la maxim, noi exploatăm o nişă neocupată, cea a <jurnalismului nealiniat>, a jurnalismului de investigaţie în care anchetele nu sunt servite, iar obiectivitatea reprezintă o garanţie, o marcă înregistrată. 7EST poartă amprenta bunului simţ, al moralităţii şi al vastei experienţe jurnalistice, iar cititorii ne răsplătesc deja prin atenţia pe care ne-o acordă şi le mulţumim pentru aprecieri”.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments