FOTO. Locuitorii comunei Grajduri, la capătul răbdărilor. Oamenii au intrat în greva foamei pentru a scăpa de noroi

0
105

Foto: ziaruldeiasi.ro

Edilul şef din Grajduri este acuzat de oameni că nu a pietruit câteva drumuri din comună. Un consilier a intrat în greva foamei pentru că din satul Cărbunari nu se mai poate ieşi cu maşina. Un alt consilier îl acuză pe primarul Zamfirache, care a migrat la PSD, că banii primiţi pe „trădare“ i-a folosit pentru lucrări în bătaie de joc. Zamfirache se apără şi susţine că va reface drumurile când va permite vremea, scrie Ziarul de Iași.

 

Cel mai longeviv primar ie­şean, Constantin Zamfirache de la Grajduri, ales în funcţie ime­diat după revoluţie, şi-a ridicat sătenii în cap după ce nu a putut rezolva problema unor drumuri săteşti care sunt blocate de noroaie. Con­silierul local independent din satul Cărbunari, Claudiu Iuraşcu, a intrat în greva foamei, ală­turi de alţi trei consăteni, după ce primarul Zamfirache nu a reuşit să repare drumul comunal care face legătura între sat şi drumul de asfalt care duce spre centrul co­munei.

 

Foto: ziaruldeiasi.ro

 

„Oamenii mă trag pe mine la răspundere, pentru că ei m-au ales. În 2012, domnul primar a avut doar 10 voturi de la Cărbunari şi i-a ameninţat pe oameni că nu le mai repară niciun drum, şi asta se vede clar, este impracticabil drumul. Avem o bătrână care face dializă şi trebuie să caute permanent căruţă ca să străbată cei patru kilometri de noroi, că o ambulanţă nu poate să intre. Singurul magazin alimentar din sat nu poate fi alimentat, iar copiii trebuie să meargă pe jos prin noroi până la şcoală deoarece nici microbuzul şcolar nu intră“, s-a plâns Cla­udiu Iuraşcu.

 

noroi grajduri carbunari (5)

Foto: ziaruldeiasi.ro

 

După ce în ultimele zile a tot fost ameninţat cu plân­geri şi greva foamei, primarul Zamfirache a dus marţi o maşină de piatră pentru a nivela două mici porţiuni de drum, dar cum a plouat, mai tare s-a surpat drumul.

 

Foto: ziaruldeiasi.ro

 

Citește mai departe și vezi mai multe poze pe Ziarul de Iași

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPutin i-a scris mamei lui Boris Nemțov: „Cei care au plănuit crima vor fi pedepsiți”
Articolul următorVIDEO. Accident rutier în comuna ieșeană Războieni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments