Victor Ponta, pe contul de Facebook: 6,5% – rata şomajului a ajuns la minimul istoric din ultimii 5 ani

0
57

Premierul Victor Ponta a declarat luni, după anunţarea ratei şomajului de 6,5%, că Guvernul va continua să ia toate măsurile necesare creşterii numărului de noi locuri de muncă. Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte luni, 2 martie 2015, la sediul central al PSD din Şoseaua Kiseleff. După şedinţă va avea loc o conferinţă de presă.

Prim-ministrul Victor Ponta a precizat că nu vrea să primească lecţii în acest domeniu de la cei care, cât timp au fost la guvernare sub formula PDL, au dus la concedierea a 700.000 de români în 2 ani.

6,5% – rata şomajului a ajuns la minimul istoric din ultimii 5 ani! Guvernul pe care îl conduc va continua să ia toate măsurile necesare creşterii numărului de noi locuri de muncă în ţara noastră. Doar prin pachetul privind reforma fiscală estimăm că în 2016 vor fi create +325.000 mii de noi locuri de muncă. Tocmai de aceea, nu aş vrea să primim lecţii în acest domeniu de la cei care, cât timp au fost la guvernare sub formula PDL, au dus la concedierea a 700.000 de români în 2 ani!, a scris premierul Ponta, pe contul său de Facebook.

 

 

 

 

 

Sursa: tvr

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments