Topul fanteziilor sexuale ale femeilor. Rezultatele ar putea să vă surprindă

0
108

După delirul erotic cu bice și cătușe din 50 Shades of Grey, oamenii de ştiinţă au vrut să afle și au dezvăluit că femeile ar prefera mai mult timp să se joace cu partenerul,  acest lucru excitându-le mai mult ca manifestarea dorințelor carnale în „camera de joacă”.

În primul studiu de acest fel, experții au pus fanteziile sexului feminin la încercare, pentru a descoperi ceea ce face cu adevărat o femeie modernă să zâmbească. Surprinzător, oamenii de ştiinţă au descoperit că, în zilele noastre, timpul pentru a îndeplini obiectivele de viață seduce mai multe femei decât orice formă de plăcere sexuală. Astfel, femeile ar prefera să preia controlul asupra vieţii lor, mai degrabă decât în ​​dormitor.

Contrazicând miturile clasice și scenele din 50 Shades of Grey, 76% dintre femeile britanice nu mai sunt excitate de clișee și fantezii banale cu cătușe. Sondajul, a constatat că abia una din 10 de femei a avut o fantezie la locul de muncă, cu șeful, dar numai după ce a primit o promovare, în timp ce doar 5% sunt stimulate de ideea de a-și găsi un partener la locul de muncă.

Astfel, spun cercetătorii, ideea de fantezie sexuală pentru femei s-a cam stins într-un fel de vreo doi ani de zile, reprezentanţele sexului frumos găsind mai excitant și punând pe primul loc petrecerea timpului cu partenerul de viață, în locul satisfacerii unor fantezii sexuale pentru a se excita. Deci, Fifty Shades Of Grey a întârziat cu peste doi ani de zile, femeile nu mai au aceeași încliație către fantezii sexuale.

 

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVirusul AH1N1 a mai ucis un român!
Articolul următorIon Creangă şi opera pornografică: cum a apărut „Povestea poveştilor” şi cine a publicat măscările „popii”, scrise doar pentru chefurile secrete de la Junimea
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments