Managerul Operei din Iași, Beatrice Rancea, a trecut cu brio de evaluarea finală a performanțelor manageriale

0
101

În urma unei evaluări finale a performanţelor manageriale din perioada 9 mai 2011 – 31 decembrie 2014, realizată de Ministerul Culturii, managerul Operei Naţionale din Iaşi a obţinut nota 10, fiind singurul manager al unei instituţii publice de cultură din ţară care a obţinut acest punctaj, după cum arată datele furnizate pe site-ul Ministerului Culturii.

 

Evaluarea a fost organizată în baza Regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării finale a managementului Operei Naţionale Române din Iaşi, aprobat prin Ordinul Ministrului Culturii nr. 2105/2015.

 

Beatrice Rancea are 53 de ani şi ocupă din anul 2011 până în prezent funcţia de manager al Operei Naţionale din Iaşi. Din anul 1992 este regizor de teatru, coregraf, scenarist, dramaturg, iar din 2008 asistent la Universitatea Naţională de Arte Teatrale şi coregrafie „I.L. Caragiale“ din Bucureşti. La Iaşi a început să fie cunoscută prin rolul de regizor pe care l-a avut din 2010, înainte de aceasta ocupând postul de consilier artistic la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Ion Dacian“ din Bucureşti şi postul de director general al Teatrului Naţional din Constanţa. Începuturile carierei sale au fost în 1980, pe vremea când era prim-solistă la Opera Naţională Bucureşti.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO femeie infectată cu virusul gripei AH1 a murit la Spitalul Județean Sibiu
Articolul următorAmbasadori din Europa şi alţi lideri asista la funeraliile lui Nemţov. Ce oficiali au fost interzişi de Rusia la ceremonie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments