Horoscop zilnic, vineri, 6 martie 2015. Sezonul curăţeniei de primăvară tocmai s-a deschis, ar trebui să profiţi!

0
94

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de azi.

Berbec  

Astăzi, deşi te poţi concentra uşor asupra problemelor cotidiene ce se cer rezolvate, ar fi indicat să nu îţi supraîncarci programul. Axează-te pe ceea ce deja ai început şi acordă mai mult ca de obicei atenţie sănătăţii. Este un răstimp propice curelor de detoxifiere şi pentru a menaja sistemul digestiv în general. Planurile făcute în linişte, relaxat, au şanse bune de a aduce pe viitor rezultatele dorite.

Taur

Ziua este favorabilă unui tip de relaxare care implică contactul cu natură sau cu animalele grădinăritul sau pentru a meşteri ceva din care să iasă un obiect decorativ. De asemenea, responsabilităţile legate de copii te ţin ocupat dar, în acelaşi timp, te poţi bucura de timpul petrecut împreună, cu condiţia să nu devii prea exigent. Ai acum ocazia să conştientizezi necesitatea axării pe priorităţile din viaţa ta.

Gemeni

Sezonul curăţeniei de primăvară tocmai s-a deschis şi ar trebui să profiţi şi tu de aceste momente favorabile eliberării casei de energii şi obiecte nefolositoare. Aloca timp pentru a-ţi pune casa în ordine şi fii acolo pentru cei dragi care au nevoie de ajutorul tău. Deschiderea către moduri de gândire nonconformiste te ajută suplimentar în a regăsi şi folosi puterea personală din interiorul tău.

Rac

Deşi ziua este favorabilă aspectelor ce ţin de comunicare, este indicat să nu te abaţi prea mult de la agenda deja prestabilită şi mai ales să eviţi interviurile, examenele sau semnarea anumitor documente. Atenţia la detalii îţi este un bun aliat de care ar fi indicat să ţii cont, iar tendinţa la critica, contrariul. Alocă-ţi timp pentru a face ordine şi în motivele care te ţin alături de unele persoane.

Leu

Strategiile tale de afaceri sunt ţinute într-un con de umbra dar voinţa şi obiectivele sunt ferme în sensul reorganizării vieţii tale de zi cu zi. Pragmatismul este indicat în toate deciziile de natură financiară, însă totuşi sunt de evitat hotărârile importante. Ţine cont astăzi mai mult de utilitate şi raportul calitate-pret decât de considerentele estetice atunci când pleci la cumpărături.

Fecioară

Cu Luna aflată în semnul tău este o zi în care ar fi indicat să te axezi pe propria persoană. Îndatoririle faţă de ceilalţi mai pot să aştepte, acum fiind oportun să analizezi mai atent propriile sentimente, să vezi dacă dorinţele tale sufleteşti sunt satisfăcute în cadrul relaţiei existente şi mai ales să-ţi regăseşti încrederea prin conştientizarea puterii tale regenerative din punct de vedere emoţional.

Balanţa

Astăzi, ar fi indicat să încetineşti puţin ritmul, punând accent pe relaxare şi refacere energetică iar un masaj de exemplu ar putea face minuni. Fii receptiv la mesajle intuitive sau cele primite prin vis, acestea ajutându-te să conştientizezi că ai la dispoziţie resurse nebănuite, legate de nucleul familiei sau chiar în interiorul tău de care te poţi folosi cu succes în viaţa ta de zi cu zi.

Scorpion

Analiza propriilor idealuri şi aspectele practice ale acestora sunt favorizate astăzi de vibraţia Lunii, dând o notă consistenţă şi înclinaţia către rezultate inspiraţiei tale creative. Ai capacitatea de a vedea în profunzime şi a conştientiza motive mai puţin evidente, dar şi de a fi persuasiv în chestiunile sentimentale, poate chiar manipulativ, mai ales dacă îţi doreşti puternic ceva sau pe cineva.

Săgetător

Eşti preocupat de poziţia ta socio-profesională şi asta te predispune la o mai mare atenţie acordată imaginii personale dar şi sensibilităţii la unele critici. Atâta timp cât îţi păstrezi rigurozitatea şi te concentrezi pe rezultatele concrete ale muncii tale, nu este cazul să te laşi impresionat. Planurile tale legate de casă au şansa de a prinde contur, odată cu mobilizarea de a găsi resursele materiale necesare.

Capricorn

Astăzi, te poţi dedica studiului amănunţit al unui subiect captivant pentru tine sau lansării într-o dezbatere de idei bine argumentate, cu sau fără tema spiritual-filosofica. Ideea este să evadezi puţin din banalitatea cotidiană şi a găsi o activitate suficient de interesantă şi din punct de vedere intelectual. De altfel, poţi fi foarte convingător în interesul tău dar şi un fin psiholog pentru cei care îţi cer sfatul.

Vărsător

Astăzi ar fi indicat să-ţi faci timp pentru analizarea sferei emoţionale şi curăţarea de negativism, neîncredere sau anxietăţi de orice fel. Puterea interioară şi sentimentul propriei valori au şanse să fie regăsite numai prin debarasarea de tot ce nu ţi-e folositor în prezent, chiar dacă asta presupune şi un proces de transformare interioară. Ai forţa necesară, important este să vrei.

Peşti

Asumarea responsabilităţilor parteneriale poate fi astăzi un subiect de actualitate, precum şi găsirea de soluţii funcţionale. Totuşi, nu te aştepta la rezultate spectaculoase dacă laşi emoţiile să-ţi influenţeze în mod semnificativ deciziile. În schimb, intuiţia îţi este aliat de nădejde în găsirea şi convingerea persoanelor care să îţi susţină cele mai importante dorinţe pe care vrei să le materializezi în viitor.

 

 

 

 

 

 

Sursa: jurnalul

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSe ÎNTÂMPLĂ în România! Nu au APĂ curentă, dar au INTERNET
Articolul următorHarrison Ford, grav rănit în urma prăbuşirii unui avion de epocă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments