FOTO. Spectacol: cea mai frumoasă limuzina de la Geneva. Plus noul "tanc" Maybach de aproape 7 metri şi 500 de cai.

0
237

Serenity şi Pullman au fost maşinile care arată încă o dată ca nemţii şi englezii sunt No.1 la maşini de lux.

 Rolls Royce a venit la Geneva cu cele mai scumpe modele de serie Phantom, Ghost şi Wraith.

 

 

 

 

 

 

 Deasupra tuturor, pe un podium enorm şi rotativ, era Serenity, o ediţie specială Phantom. Englezii i-au vopsit caroseria cu cea mai scumpă vopsea creată în istoria mărcii şi probabil a tuturor mărcilor.

 

 

 Nuanţa se numeşte „Mother of Pearl” şi are un aspect mătăsos. Asta datorită vopsirii manuale în 2 tonuri şi a finisajului făcut în 12 ore. Motivele florale au fost desenate de către o artistă cu o pensulă cu fire de păr de veveriţă. Înăuntru, panza din mătase folosită la decoraţiuni are aceeaşi temă, dar de data asta desenată în 600 de ore.

 

 

 Motorul a rămas acelaşi, un V12 de 460 de cai cu litraj atipic – 6.700cmc.

 

 

 La Salonul Auto de la Geneva a revenit şi Maybach, despre care nu se mai ştiau lucruri, mai ale după lansarea versiunii S Klasse Maybach. 

 

 

 Limuzina excepţională se numeşte şi Pullman, că în vremurile în care Pullman era modelul german de lux (anii ’60).  Are 6.5 metri lungime, cu 1m mai mult decât S Klasse Maybach.

 

 

 Motorul are 12 cilindri în „V”, 6 litri şi scoate 530 de cai, şi aici, că pe S600 sau S 600 Maybach. Probabil că Mercedes va pune pe comenzile speciale şi versiunea preparată AMG65 de aproape 650 de cai.

 

 

 Înăuntru, Pullman are piele în două tonuri (nuanţe bej şi maro), cele patru scaune cu masaj încorporat sunt puse fata în faţă şi există mai multe display-uri de diverse dimensiuni, tablete, rerfigeratoare şi interfon pentru comunicarea cu şoferul. Perdelele şi draperiile se comandă tot din butoane. Preţul pentru noul Pullman nu a fost încă publicat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: incont

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMali: Atac armat la un restaurant din Bamako; cinci morți, între care un francez și un belgian
Articolul următorAmeninţare fără precedent în SUA: "L-aş fi împuşcat pe Obama în cap!"
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments