Mesajul cutremurător al tatălui adolescentei ucise în Parcul Copou. „Eduard. Eu, din acest moment, sunt tatăl tău”

0
309

Vlad Gugulică, tatăl adolescentei ucise în Parcul Copou din Iaşi, a postat un mesaj pentru Eduard perju, adolescentul care i-a ucis fiica pe 28 februarie în Parcul Copou. Gugulică i-a transmis un mesaj şi primarului Nichita, căruia îi reproşează că nu a trimis nici măcar un buchet de flori la mormântul fetei, relatează „Adevărul”.

 

În postarea de pe Facebook, Vlad Gugulică i se adresează direct tânărului Eduard Perju, asasinul fetiţei sale, căruia îi sugerează să-şi ia viaţa.

„Eduard. Eu, din acest moment, sunt tatăl tău.Tu alt tată nu mai ai. Răul înfăptuit de tine este peste orice putere de înţelegere. Am înteles că-ti plăceau mult internetul şi maşinile. Bănuiec că nu ai citit prea multă literatura în viaţa ta. La un moment dat un scriitor celebru, William Shakespeare pe numele său, a scris o piesa celebră care după parerea mea defineşte dragostea absolută. Cu dragostea mea, ce ţi-o port, îţi recomand fă în aşa fel ca şi imaginara ta poveste de dragoste să aibă acelaşi deznodamând. Doar aşa, după părerea mea, ai putea oferi lumii întregi o umbră de răspuns. O umbră de demnitate. Altfel vei rămâne un criminal lipsit de scrupule sentimente şi remuşcări care nu vei avea odihnă pe acest Pământ nici măcar o secundă. Doar moartea îţi poate absolvi 1% din păcatul comis”, a scris Vlad Gugulică.

 

Mesaj pentru primarul Gheorghe Nichita

Părintele îndoliat se întreabă, retoric, în postarea amintită, de ce a fost pedepsit, întrebându-şi prietenii virtuali ce pedeapsă cred ei că ar merita Eduard Perju. De asemenea, Vlad Gugulică a vorbit şi despre relaţia pe care fiica sa a avut-o cu ucigaşul.

„Credeţi că acest individ se căieşte pentru ce a făcut? Măcar îi pare rău? Știţi oare câte gânduri de răzbunare mi-au trecut prin minte asupra familiei lui. Ce luptă am avut şi am cu mine însumi. Ceea ce mă înnebuneşte cel mai tare este faptul că mi-e mila de părinţii şi famiia lui. Măcar ştiţi că fiica mea îl privea ca pe un frate, ca pe un amic căruia putea să-i facă orice confidenţe? Aprecia tocmai firea lui rebelă şi teribilistă. La această vârstă copiii toţi sunt la fel. Cu telefoanele în mână şi cu capul în nori, rupţi de realitate. Deja se întamplă ceva grav de care societatea nu-şi dă seama. A apărut o realitate virtuală paralelă cu viaţa reala. Dacă Diana nu ar fi avut telefonul la ea în ziua aia azi era în viaţă. Câţi dintre părinţii care aţi urmărit această tragedie le-aţi luat telefoanele copiilor dumneavoastră?”, a mai scris Vlad Gugulică.

 

Citește și VICTIMA ȘI CĂLĂUL, față în față. Diana – o fată de zece, Eduard Perju – „un mutuzan”. „Părea un băiat de treabă”

 

Ieşeanul s-a mai adresat şi autorităţilor locale spunând că se observă “cu ochiul liber” faptul că cetăţenii nu sunt protejaţi.

„Domnule primar Nichita, nici nu ştiţi cât v-am apreciat când am văzut că în sfârşit se construieşte peste tot în urbea noastră. Dar tare dezamăgit am fost când la mormântul fetiţei mele nu am văzut măcar un buchet de flori din partea primăriei, având în vedere cât de mediatizat a fost cazul. Sunteţi tată de fată, vă rog să vă puneţi doar două secunde în pielea mea”, a completat Vlad Gugulică. Acesta a mai precizat că a cerut ca în Parcul Copou să fie ridicată o cruce în amintirea fiicei sale însă că autorităţile l-ar fi refuzat.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments