Recidivist extrem de periculos, prins de polițiștii ieșeni. A încercat să violeze o copilă de numai 11 ani într-un cimitir

0
65

Poliţiştii ieşeni au reuși cu greu să prindă un recidivist care a bătut o copilă în vârstă de 11 ani, cu intenţia de a o viola. Arestarea infractorului a avut loc luni la amiază, în zona Kaufland Nicolina, când poliţiştii au observat un tânăr care era dat în urmărire de două zile, pentru o tentativă de viol, arată „Ziarul de Iași”.

 

Tânărul în vârstă de 27 de ani a luat-o la fugă când a văzut poliţiştii, dar a fost ajuns din urmă şi încătuşat. Acesta se numeşte Gheorghiţă Păduraru, şi a fost eliberat din închisoare în urmă cu doi ani, după ce ispăşise o condamnare pentru tâlhărie.

 

Poliţiştii îl căutau prin municipiul Iaşi de sâmbătă, când a încercat să violeze o minoră în vârstă de 11 ani, chiar lângă cimitirul din localitate.

Sâmbătă, fata se afla în cimitir cu fratele său, la o prăznuire, şi a fost abordată de Păduraru. Cu forţa şi ameninţări, el a reuşit să o ducă într-un loc mai retras al cimitirului, unde a lovit-o cu pumnii şi apoi a strâns-o de gât, încercând să o dezbrace de pantaloni.

 

După o scurtă luptă între cei doi, fetiţa a reuşit să fugă din cimitir şi să alerteze un localnic, care a sunat la numărul unic 112. „Sâmbătă, în jurul orei 11.45, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o minoră în vârstă de 11 ani a fost bătută de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Rediu. Astăzi, Gheorghiţă P. a fost prins de poliţişti în municipiul Iaşi şi reţinut pentru tentativă de viol”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

 

Individul a fost eliberat în urmă cu doi ani din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, unde a ispăşit o pedeapsă de cinci ani pentru tâlhărie. Concret, în urmă cu mai mulţi ani, individul a ameninţat cu un cuţit de unghieră un localnic din Rediu şi l-a tâlhărit de 450 de lei.

 

Pentru că nu voia să stea acasă, individul i-a rugat pe judecători să îl condamne. Minora pe care a încercat să o violeze este în prezent consiliată psihologic, iar în prealabil a fost internată la spital pentru îngrijirea traumatismelor rezultate în urma bătăii primite de la agresor.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. O nouă specie de maimuţe titi a fost descoperită în pădurile tropicale amazoniene.
Articolul următorEcografia care a uimit lumea. Ce făcea bebeluşul în burta mamei
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments