Ecografia care a uimit lumea. Ce făcea bebeluşul în burta mamei

0
75

Ecografiile făcute bebeluşilor încă nenăscuţi sunt întotdeauna un motiv de suspans pentru viitorii părinţi. Însă toate motivele de îngrijorare pe care le-au simţit viitorii părinţi, Ed şi Dee Parson, au dispărut când şi-au văzut bebeluşul care avea 20 de săptămâni la momentul respectiv. Micuţul făcea cu degetele semnul V simbolizând victoria, acesta fiind asociat cu Winston Churchill şi mai târziu, cu însemnul păcii mondiale, scrie kanald.ro.

Şi medicul care a realizat ecografia a rămas uluit, spunându-le viitorilor părinţi că nu a mai văzut până acum aşa ceva! „Este uimitor să vezi o imagine atât de încărcată din punct de vedere simbolistic într-o lume plină de atâtea frământări”, a declarat soţul femeii.

Viitoarea mămica a mai spus că era foarte preocupată de starea micuţului deoarece, recent, a trecut prin câteva emoţii puternice, negative, din cauza unui deces. Însă, se pare, nu a avut motive să se îngrijoreze. Cuplul se gândeşte acum să îşi boteze copilul Winston dacă va fi băiat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: realitatea

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentRecidivist extrem de periculos, prins de polițiștii ieșeni. A încercat să violeze o copilă de numai 11 ani într-un cimitir
Articolul următorAlina Bica spune că SRI i-ar fi cerut să îl scape pe Ovidiu Tender de închisoare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments