VIDEO. Un extremist islamist i-a spus să tacă. Cum a reacționat prezentatoarea libaneză

0
83

O prezentatoare de televiziune care discuta cu un cleric extremist a pus brusc capăt discuţiei atunci când islamistul a jignit-o, spunându-i că este umilit să fie intervievat de o femeie.

 

Rima Karaki , prezentatoare la postul de televiziune Al-Jadeed din Liban, a pus capăt unui interviu cu clericul extremist Hani Al-Seba’i după ce acesta i-a spus, în direct, că va răspunde întrebărilor după bunul său plac.

 

 

„Dr. Al-Seba’i, să ne concentrăm pe prezent“, a încercat să sugereze Karaki, adăugând că timpul acordat interviului este limitat. „Ascultă, să nu mă întrerupi. Eu o să răspund cum îmi place. Ce fel de comportament este acesta?“, a întrebat clericul. Atunci când Karaki a încercat să precizeze că nu este timp, Al-Seba’i şi-a pierdut cumpătul şi i-a strigat femeii: „Taci! Lasă-mă să vorbesc!“. „Este sub demnitatea mea să fiu intervievat de tine, o femeie care…“, a adăugat clericul înainte să-i fie tăiat sunetul.

 

„Fie ne respectăm reciproc, fie conversaţia ia sfârşit“, conchide prezentatoarea, explicând de ce a luat sfârşit interviul.

 

 

 

(Sursa: unimedia.info)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments