Horoscop 11 martie 2015

0
290

Citește horoscopul din 11 martie pentru toate zodiile și vezi ce îți rezervă astrele.

Berbec
Vrei multe de la viaţă, dar uneori ţi-e frică să exprimi liber tot ceea ce îţi doreşti. Lasă temerile deoparte deoarece, pentru a primi ceea ce aştepţi, trebuie să ai curajul să exprimi prin cuvinte, să verbalizezi, să spui sus şi tare ce dorinţe ai, altfel cum ai vrea să te răsplătească Universul? Ia-ţi inima în dinţi şi găseşte o formă de a transmite în eter ce vise ascunse ai, deci vorbeşte cu tine însuţi, meditează, scrie într-un jurnal, fă astfel de gesturi prin care să dialoghezi cu ghizii tăi spirituali care astfel aud limpede şi ferm chiar de la tine că vrei un anumit lucru. E primul pas pe care îl faci către materializarea lui.

 Taur
Te prezinţi în faţa unui auditoriu care aşteaptă enorm de la tine, tocmai de aceea tracul creşte înainte să deschizi prima dată gura. Deşi eşti bine pregătit şi îţi ştii lecţia ca la carte, totuşi emoţia te copleşeşte când vezi ochii şi urechile tuturor concentrate asupra ta. Gândeşte-te că eşti un profesor care are un mesaj foarte important de transmis elevilor din faţa sa, de aceea trebuie să-ţi ţii bine sub control nesiguranţa, frică de a vorbi, fobia de a fi în centrul atenţiei. Aceste slăbiciuni nu au ce căuta la unul ca tine, pentru că discursul tău e limpede, bine organizat, atractiv, interesant, deci îi vei cuceri pe toţi de la prima frază.

 Gemeni
Relaţia ta cu reprezentanţii medicinei este în prim plan, pentru că eşti nevoit să baţi la uşa unui cabinet medical. Poate nu pentru că ai tu probleme de sănătate, ci mai degrabă pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de îngrijire. Orice activitate prin care te ocupi de sănătatea unor persoane care suferă lângă tine ţi se potriveşte de minune: de la a pregăti cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent şi până la a intra cu cineva chiar în sala de operaţii. Ai un talent special de a alina durerea, de a alunga frica de doctor, de a vindeca suflete care suferă, deci dedică-ţi timpul şi energia unui astfel de gest nobil. Eşti conştient cât de importantă e o vorbă bună când cineva e bolnav, de aceea o oferi cu dragă inimă!

 Rac
Eşti foarte sensibil la vorbe frumoase, la gesturi de romantism şi afecţiune, la poveşti lacrimogene. Ai ocazia de a sta de vorbă cu oameni care te impresionează uşor cu mesajele lor de prietenie. Oricine te poate cuceri într-o clipă dacă apelează la toată recuzita de vorbe dulci şi declaraţii pompoase, dar acest lucru poate avea şi reacţii adverse: ai putea fi manipulat mult mai uşor prin aceste arme, pentru că unii văd că te pot influenţa repede dacă umbla la coarda ta sensibilă. Deşi te bucuri de simpatia celor care îţi în companie, dar nu toţi merită încrederea ta. Ţine-ţi emoţiile sub control şi acoperă-ţi inima cu un scut protector.

 Leu
Dacă un plan în care ţi-ai pus mari speranţe pică peste noapte, nu trebuie să aluneci spre depresie sau să-ţi torni cenuşa în cap. Ai la dispoziţie o paletă vastă de alte idei pe care merită să le foloseşti, deci nu faci altceva decât să pui imediat mâna pe alte resurse, pe care le aveai deja în bagaj. Nu te crampona de acel proiect care nu mai evoluează aşa cum visai, ci începe altceva cât mai repede, ca să nu consumi timp şi energie în zadar. Schimbarea de macaz va duce către un teren mult mai bun, semn că, uneori, ceea ce pare a fi un eşec nu e altceva decât şansa de a scoate la lumina resurse pe care le deţineai, dar care stăteau nefolosite la naftalină.

 Fecioară
Poţi fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să-şi gestioneze resursele. Nu neapărat că ai avea studii de specialitate (dacă da, atunci cu atât mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru că ai o experienţă bogată de viaţă şi ştii să-ţi ţii sub control balanta financiară. Prin exemplu personal vei arăta altora cum să facă economii, cum să cheltuiască atent, cum să-ţi administreze veniturile astfel încât să nu genereze dezechilibre. Tu ai reuşit, eşti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucura de banii tăi fără griji, dar acum a venit vremea să le împărtăşeşti şi altora cum ai reuşit.

 Balanţa
Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strânge sau depune o serie de documente importante, fără de care nu poţi duce mai departe un proiect. Umbli pe la tribunal, pe la notari, pe la instituţii ale statului şi peste tot ţi se mai cere câte ceva. Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu vei rezolva tot ce ai de făcut dintr-o singură ieşire. Te vor mai chema şi mâine, mai trebuie să aduci cine ştie ce altă hârtie la dosar, nu sunt întrunite toate condiţiile legale să termini totul aşa cum ţi-ai propus, ca atare toate relaţiile pe care le ai acum cu forurile supreme sunt motiv de stres şi de insistenta. Până rezolvi tot, durează şi faci zeci de drumuri!

 Scorpion
Discuţi azi cu o persoană care are un efect miraculos asupra ta. Tonul vocii sale, energia pe care o degaja, lumina care i se citeşte în ochi par angelice şi eşti fericit că ai această ocazie de a-i sta alături. Ai multe de învăţat de la acest om, pe care îl admiri sincer, pe care îl asculţi cu smerenie, pe care îl respecţi pentru ceea ce reprezintă. E un exemplu demn de urmat şi eşti de-a dreptul fericit că îi poţi sta în preajma chiar şi pentru câteva minute. Ai mereu senzaţia că e trimis de undeva de sus anume pentru a-ţi oferi ţie un sprijin exact când ai mai mare nevoie de îndrumare. Vorbeşte cu el, deschide-ţi sufletul, căci vei primi răspunsuri capitale!

 Săgetător
Nu te crampona de o singură variantă pe care o ai deocamdată la îndemână, pentru că încă nu au apărut toate opţiunile posibile. Eşti încă pe drumul cel lung către rezultatul visat, deci nu trebuie să te grăbeşti nici să extragi concluzii, nici să-ţi exprimi ultimul cuvânt, nici să iei decizii finale, de vreme ce vor mai apărea detalii importante pe parcurs. Ia-ţi un răgaz suficient de timp de analiza, de studiu, de comparaţie, de acumulare de informaţii suplimentare, şi abia la final, după ce vei fi adunat deja suficiente resurse, să alegi cea mai bună idee. Eşti încă la faza de adunare de informaţii şi nu te mulţumi cu una – două. Se poate să aduni mai multe!

 Capricorn
Timpul este profesorul tău, este aliatul tău, dar şi prietenul tău, pentru că reuşeşti să ţii foarte bine sub control ritmul în care se scurge. Te afli în faţa unui moment cu conotaţii speciale, de aceea nici nu te grăbeşti să iei decizii finale, nici să-ţi dai cu părerea înainte de a avea o imagine de ansamblu suficient de clară. Azi ai putea da impresia că eşti nehotărât, că amâni unele decizii, dar nu e deloc aşa: ştii tu mai bine când trebuie să spui ce gândeşti, şi încă nu a venit momentul potrivit pentru tine. Tergiversezi, tragi de timp, aştepţi, dar o faci tocmai pentru a ajunge exact la momentul cel mai bun!

 Vărsător
Artistul din tine iese la suprafaţă, pentru că tot ce atingi, se transformă într-o operă de artă. Vorbeşti cu talent, scrii că un adevărat maestru, cânţi minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calităţi care te definesc şi pe care ar trebui să le foloseşti mai insistent. Dacă nu ai deja veleităţi artistice sau chiar o c
arieră într-un domeniu legat de artă (muzică, pictura, literatură), cauta mai serios prin bagajul tău de preocupări, că nici nu ştii ce scoţi la iveală. Pune mâna pe stilou şi scrie ce-ţi trece prin minte apoi fă public ce ai scris. S-ar putea să ai surprize mari!

 Peşti
Nu te opri din ascensiunea ta profesională, nu te crampona de un job care, momentan, îţi inspiră stabilitate. Chiar dacă nu eşti un mare amator de schimbare, ar fi un moment bun să o iei pe alt drum în carieră. Tu poţi mai mult, ai vise mai înalte de atât, există căi de explorat mai largi şi mai interesante, deci nu te mulţumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar dacă ţi se pare că merge bine. Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfacţie deplină, de acel sentiment de împlinire pe care numai o evoluţie continuă şi din ce în ce mai înaltă ţi-l poate oferi. Alege-ţi un nou scop suprem de atins şi insistă: nu deveni comod!

 

 

 

 

 

Sursa: teotrandafir

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentEticheta unui tricou a stârnit un adevărat scandal în Indonezia, chiar de Ziua Femeii. Ce scria pe aceasta
Articolul următorVIDEO. Cum reacţionează un căţel drăguţ, după ce gusta o lămâie
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments