O tânără din China şi-a luat iubitul la bătaie când a aflat ce cadou i-a cumpărat de ziua ei. La ce se gândise bărbatul

0
67

O idee de cadou neinspirată s-a transformat în scandal în China, unde o tânără şi-a luat iubitul la bătaie când a aflat ce surpriză i-a pregătit acesta.

Un bărbat din China a vrut să-şi impresioneze iubită, însă a gafat în cel mai glorios mod cu putinţă. Acesta a dus-o pe tânără la o clinică de frumuseţe, unde i-a mărturisit că îi va plăti o operaţie de mărire a sânilor. Fata l-a luat la bătaie şi apoi l-a părăsit.

Wang Chen, în vârstă de 26 de ani, şi-a programat iubită, pe Wen Ting, de 24 de ani, la o clinică de frumuseţe din Zhengzhou, centrul Chinei.

Convins că gestul său o va impresiona pe faţă, şi-a rugat un prieten să filmeze momentul în care îi dezvăluie iubitei surpriză.

Din păcate pentru el, iubita lui nu a apreciat gestul şi… l-a luat la bătaie, la gândul că ar putea fi nemulţumit de mărimea sânilor ei. Fata tipa că dacă bărbatul nu este mulţumit de bustul ei, „poate să se care”. Nici atunci când bărbatul i-a dezvăluit că avea impresia sinceră că ea este cea care îşi doreşte sâni mai mari, tânăra nu s-a calmat.

 

 

„Am crezut sincer că îi va plăcea cadoul. Acum îmi spune că nu mai vrea să aibă de-a face cu mine. Însă mă voi gândi la ceva să o recâştig”, a spus bărbatul.

 

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSfaturi de la astrolog pentru un an mai bun
Articolul următorUn student turc a primit 14 luni de închisoare după ce l-a numit "dictator" pe Erdogan
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments