VIDEO. Carosabilul umed și viteza la volan și-au spus cuvântul: 3 accidente cu victime în judeţul Iaşi

0
73

Mai multe accidente au avut loc ieri pe şoselele ude din judeţ, din cauza şoferilor care nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic şi a neatenţiei la volan. Cel mai grav a avut loc în localitatea Scânteia, la ora 14,20, când şoferul unui autoturism Logan s-a izbit frontal de un Opel.

În urma coliziunii, Loganul a ricoşat într-un gard. Martorii au spus că şoferul Loganului depăşise o căruţă. „Am văzut Loganul depăşind o căruţă şi în acel moment am văzut şi cealaltă maşină. Am închis ochii ca să nu văd mai departe, apoi am auzit o bubuitură mare“, a spus un tânăr.

 

 

 În urma accidentului, şoferul Opel-ului şi un pasager au fost transportaţi la spital, fiind răniţi uşor. Şoferul Loganului a scăpat teafăr. Poliţiştii i-au testat pe ambii şoferi, dar niciunul nu consumase alcool. Imediat după producerea accidentului, căruţa implicată în eveniment a dispărut.

Un alt accident a avut loc ieri-dimineaţă, în Dorobanţ (Aroneanu), unde şoferul unui Logan a pierdut controlul autoturismului şi a lovit puternic un podeţ, după care s-a răsturnat cu roţile în sus. Prietena şoferului a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital.

 

Un al treilea accident a avut loc la orele amiezii, în jurul orei 16, când şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului, la Borşa (Vlădeni). În urma accidentului, şoferul a fost transportat la spital de către o ambulanţă, fiind rănit grav.

 

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentReacția lui Victor Ponta, după ce a aflat că procurorii DNA vor arestarea lui Dan Șova
Articolul următorUn elicopter militar s-a prăbuşit în apropiere de Belgrad
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments