Traian Băsescu, URMĂRIT PENAL în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză de șantaj

0
48

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost astăzi la Parchetul General, unde a fost citat în calitate de suspect, în dosarul în care Gabriela Firea îl acuză de şantaj. Scandalul dintre fostul şef de stat şi senatorul PSD Gabriela Firea a început în 2014, în timpul anchetei desfăşurate de Comisia Nana.

 

După aproximativ 20 de minute, Traian Băsescu a ieșit de la Parchetul General. Nu a făcut declarații. Potrivit unor surse judiciare, s-ar fi decis începerea urmăririi penale împotriva sa. Judecând după cât a stat la Parchetul General, e foarte probabil să-și fi rezervat dreptul de a nu face declarații în fața procurorului de caz.

 

În fața instituției s-au adunat mai mulți protestatari care strigă „Băsescu la pușcărie” și fluieră.

 

În calitate de purtător de cuvânt al Comisiei de anchetă, senatorul Gabriela Firea a spus că firma care i-a vândut Ioanei Băsescu cele aproape 300 de hectare de teren agricol ar fi fost inactivă la momentul tranzacţiei.

 

Replica lui Traian Băsescu a venit imediat. Fostul şef de stat i-a transmis acesteia să aibă grijă ce se întâmplă pe moşia soţului, pentru că s-ar putea trezi singură acasă.

 

La începutul săptămânii, Traian Băsescu a acuzat-o pe Gabriela Firea de spălare de bani, pentru ca ar fi împrumutat bani de la Crescent, pe care i-ar fi transferat într-o companie din grupul lui Dan Voiculescu.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments