SECRETUL OANEI CUZINO a fost devoalat: primul ei soț S-A SINUCIS

0
355

Oana Cuzino a fost măritată cu Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, care s-a sinucis, la 39 de ani, după ce accidentase mortal un bărbat, pe o trecere de pietoni.

 

Fost ziarist la “Dimineaţa” şi “Ziua”, Mircea Stănescu a cunoscut-o pe Oana Cuzino la sfârşitul anilor ’90, când aceasta debuta în presă, la cotidianul “Naţional”. Cei doi s-au căsătorit când Mircea a făcut pasul spre politica, fiind consilier pentru doi prim-miniştri, Radu Vasile şi Mugur Isărescu. Mariajul celor doi s-a destrămat însă rapid, Oana Cuzino măritându-se ulterior cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern, cu care are o fetiţă pe nume Naomi. Mircea Stănescu şi-a continuat drumul în politică, scrie wowbiz.ro.   

 

În 2004, a intrat în Camera Deputaţilor, după ce a candidat pe listele Partidului Democrat, partid pe care l-a părăsit în 2006 pentru PSD. La 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stănescu a omorât un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti şi urma să fie audiat pe 12 ianuarie. În seara de 5 ianuarie 2009, la nouă zile după accident, Mircea Stănescu s-a sinucis, fiind găsit împuşcat în cap în apartamentul său din cartierul Panduri.

 

(Sursa: realitatea.net)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments