Încurcate sunt căile politicii. Verișorul soției președintelui Iohannis e omul lui Ponta!

0
78

 Puţină lume ştie că şeful statului, Klaus Iohannis, are un verişor prin alianţă care nu este în aceeaşi tabără politică cu el, adică nu sprijină Partidul Naţional Liberal, formaţiunea al cărei preşedinte a fost şi care l-a propulsat spre fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Vasile Lăzurcă, verişorul primar al soţiei preşedintelui României, Carmen Iohannis, născută tot Lăzurcă, este bine înregimentat în echipa adversarilor politici ai acestuia, el fiind membru al PSD, partidul condus de premierul Victor Ponta. Lăzurcă are şi funcţie în partid, el fiind consilier local PSD în comuna Lunca, din judeţul Mureş. Lăzurcă e mândru că oamenii din satul Sântu, care aparţine de comuna Lunca, i-au acordat pentru a patra oară încrederea şi l-au trimis să-i reprezinte în conducerea localităţii.

«Eu sunt la al patrulea mandat»

Situată lângă Reghin, comuna Lunca are în componenţă cinci sate, printre acestea şi Sântu. “Sincer să fiu, eu sunt PSD-ist, consilier local la al patrulea mandat. Verişoara mea s-a născut la Sibiu, dar tatăl ei s-a născut la noi în sat, iar mama ei, în Cozma, peste deal”, afirmă Vasile Lăzurcă. Potrivit acestuia, tatăl primei doamne provine dintr-o familie numeroasă: patru băieţi şi o fată. “Toţi sunt trecuţi la cele veşnice, el era cel mai tânăr. Mai de mult veneau în vizită pe aici. Klaus Iohannis a fost şi el în Sântu, dar de puţine ori, de vreo trei ori”, a mai spus Lăzurcă.

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments