TAROM are un nou Consiliu de Administrație. Christian Heinzmann, noul CEO al companiei

0
108

Adunarea Generală a Acționarilor Tarom, companie deținută în proporție de peste 97% de către Ministerul Transporturilor, a aprobat, luni, noua componență a Consiliului de Administrație a operatorului aerian. Printre noii membri ai Consiliului de Administrație se numără și CEO-ul companiei, belgianul Christian Heinzmann.

 

Potrivit HotNews, Christian Heinzmann a primit, cu câteva zile în urmă, o scrisoare deschisă, de la un grup de piloți ai companiei, care iți manifestau preocuparea față de problemele actuale ale companiei.

 

Aceștia au menționat în scrisoare de  întreținerea defectuoasă a aeronavelor, lipsa de pasageri, pierderile de personal bine pregătit pentru slujbe mai bine plătite și condiții decente, precum și de „directori și manageri bine platiți, dar cu nimic altceva de făcut decaât să complice o deja prea încarcată birocratie, preocupați doar de tăieri de costuri, dar incapabili să producă venituri”.

 

Cu toate acestea, Heinzmann a declarat că în pofida problemelor adunate pe parcursul mai multor ani și a concurenței pe care i-o fac transportatorii low-cost, compania nu este în faliment și situația financiară s-a îmbunătătit considerabil în ultimii doi ani.

 

Consiliul de Administraţie al TAROM a demisionat în bloc, pe 4 martie. Motivul principal pentru această decizie a fost acela că operatorul aerian se află pe pierdere.

 

Membrii noului Consiliu de Administrație al TAROM sunt:

Machita Dan Aurel

Christian Heinzmann

Andrei Dragoș

Florescu Radu Francis

Bolos Marcel Ioan

Iordache Valentin

Tiberiu Ticlea

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentElena Udrea, încă 30 de zile de arest preventiv în dosarul „Gala Bute”
Articolul următorPreşedintele Klaus Iohannis trimite înapoi Parlamentului Codul Silvic: „se crează premisa legislativă a unui tratament juridic discriminator”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments