VIDEO. Patru copii din Iași nu vor afla niciodată de ce nu mai au mamă. Femeia a murit la două zile după externare

0
98

Patru copii din Iași au rămas orfani fără ca medicii să le poată spună de ce. Şi-au îngropat mama şi ştiu că acum se află printre îngeri. La aproape 60 de ani, bunicii materni au devenit părinţii copiilor. Ultima fetiţă a venit pe lume ca o minune, prin cezariană.

 

În acest timp, mama copilei a intrat în comă iar, după câteva zile, a murit. Nu a apucat să audă nici măcar primul scâncet al pruncului. Bunica nu a mai avut putere să ceară explicaţii şi să se lupte cu sistemul medical.

 

Viața familiei din comuna Popricani s-a schimbat radical, la sfârșitul anului 2013. Patru copii au rămas fără mamă, iar tatăl și-a luat lumea în cap și a plecat la muncă în străinătate fără să se mai intereseze de ei. Bunicii, la aproape 60 de ani, au preluat rolurile de părinți.

 

 

Mama copiilor, în vârstă de 36 de ani, însărcinată în luna a noua, a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie, apoi la Maternitatea „Cuza Vodă”, iar după o zi, pe 10 septembrie, a fost externată fără un diagnostic precis. Două zile mai târziu, femeia a intrat în travaliu, dar și în comă. La „Cuza Vodă”, femeia și-a dat ultima suflare. Nu apucase să audă nici măcar scâncetul noului născut.

 

 

Părinții tinerei decedate regretă și acum că nu au cerut o anchetă.

 

(Sursa: iasitvlife.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments