Elena Udrea mai are o şansă să scape din spatele gratiilor. Ce strategie au avocaţii fostului ministru

0
78

Elena Udrea s-a ales cu o prelungire a mandatului de arestare, care ar fi urmat să expire pe 26 martie.

Luni, preţ de o oră, ea a încercat să-l convingă pe judecător, pe de o parte, că nu mai exista niciun temei legal că ea să mai rămână în arest şi pe de altă parte ca nu este vinovată cu nimic. Elena Udrea este acuzată în dosarul Gala Bute de mai multe infracţiuni, de la abuz în serviciu până la luare de mită.

Printre probele folosite de procurori, inclusiv luni după-amiaza, în procesul care a durat 7 ore, Elena Udrea a regăsit inclusiv denunţurile prietenilor săi sau foşti colaboratori, dar mai ales rezultatele confruntărilor de săptămâna trecută, cerute chiar de fostul ministru al Turismului.

Oricum, Elena Udrea mai are o şansă să scape din spatele gratiilor. Dacă până de Buna Vestire judecătorul va fi motivat această decizie de prelungire a arestului preventiv, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare un alt complet, de această dată format din 2 judecători, ar putea lua în discuţie contestaţia pe care Elena Udrea şi avocaţii săi o pregătesc, în încercarea de a obţine eliberarea.

Cert este că Elena Udrea se apropie cu paşi repezi de finalizarea acestei anchete. Implicit, procurorii încearcă să strângă noi dovezi care să o trimită în judecată nu numai pe ea, dar şi pe ceilalţi suspecţi.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments