Un boxer și-a omorât iubita aruncându-i cutii de bere-n cap!

0
75

Un boxer din Insulele Britanice, Ray Gralton (23 de ani), și-a ucis iubita, mamă a doi copii, Sara Staunton (28 de ani), după o ceartă ca-n filme.

Sportivul irlandez a aruncat cu cutii de bere în capul prietenei lui până aceasta a rămas fără suflare! Pugilistul îți va afla sentința la finalul lunii aprilie.

Ambii în stare avansată de ebrietate, boxerul Ray Gralton și prietena lui Sara Staunton s-au certat puternic. Cearta a degenerat într-o luptă în care, normal, boxerul a avut prim-planul. A lovit-o cu pumnii dar și cu cutii de bere direct în cap. Din păcate, prietena lui, care era și mama a doi copii, a decedat. Ray Gralton și-a recunoscut fapta și a declarat că-i pare foarte rău. ”Moartea ei mă va bântui toată viața. Am mai avut certuri dar niciodată nu s-a ajuns aici. Ea a fost printre cele mai bune lucruri care mi s-au întîmplat în viață. Știu că familia ei nu mă va ierta niciodată”, a spus ”monstrul”. ”Acuzatul a admis că a lovit-o cu pumnii și că a aruncat cu cutii de bere în capul ei, dar mai mult ca sigur nu acest ultim aspect a provocat moartea prietenei lui”, a declarat avocatul acuzării.

 

 

 

 

 

Sursa: sportnews

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentO comoară nebănuită: Cât valoarează aurul din fecalele umane
Articolul următorAu făcut alergie în POST. Trei persoane din Iași, la un pas de moarte
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments