E.ON pierde monopolul. Consumatorii casnici din Iași au de unde alege. Fidelis Energy promite „deschidere totală”

0
455

Monopolul E.ON la Iași este în pericol. Prima companie furnizoare de energie electrică care atacă piața consumatorilor casnici este o firmă ieșeană. Fidelis Energy SRL, prezentă pe piață de zece ani, a anunțat „deschiderea totală” către consumatorii individuali, asociații sau grupuri, arată cityzen.ro.

 

Fidelis Energy a lansat și un SITE , iar compania afirmă că schimbarea furnizorului de energie electrică se poate face inclusiv printr-o cerere online. Trebuie doar să completați o serie de date și să precizați cantitatea medie lunară de consum, informații în baza cărora firma vă va furniza o ofertă de preț.

 

Potrivit Fidelis, prețul va fi garantat pe durata contractului pentru energia electrică activă consumată. De asemenea, compania afirmă că facturile vor fi „simple de înțeles, dar care vor evidenția toate costurile”, iar comunicarea între părți are loc strict online.

 

„Așa cum prevede legea, dar mai ales așa cum ne-ar place tuturor, concurența cu firmele mari furnizoare de energie electrica ar trebui să aduca tuturor consumatorilor casnici un preț mai bun, o transparență mai mare, un grad de satisfacție mai ridicat și bineînțeles mai multă încredere în furnizorul de energie”, au precizat oficialii companiei.

 

Întregul proces de schimbare a furnizorului se derulează online și prin email și, conform legii, presupune efectuarea următoarelor operațiuni:

  1. Solicitarea unei oferte de preț – care se poate face prin: 1. completarea formularului online

II. trimiterea prin email a:

1. copiei cărții de identitate

2. copiei ultimei facturi de energie electrică

3. Daca oferta va convine,analizati conditiile contractului cadru prezentate public AICI

 

III. Dacă totul este clar, transmiteți restul documentelor necesare încheierii contractului de furnizare

1. Copia actului care atestă deținerea dreptului de proprietate sau de utilizare a spațiului

2. Copia avizului tehnic de racordare sau a certificatului de racordare actual (dacă nu-l aveți primiți instrucțiunile pentru obținerea acestuia)

3. Semnarea documentelor contractuale

4. Rezilierea vechiului dvs. contract de energie electrică

 

Fidelis Energy a câștigat anul trecut 20 de contracte în țară pentru furnizarea de energie electrică la instituții publice. Contractele au fost câștigate după ce oferta de preț a scăzut în unele cazuri și până la 50% din valoarea inițială estimată de către autorități.

 

Unul dintre contractele importante a fost câștigat anul acesta la Universitatea „Al.I.Cuza”, unde va furniza energie pe o perioadă de 4 ani.

 

Fidelis mai are acorduri cu Ministerul Finanțelor Publice, Aeroportul Iași, Penitenciarul, Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului sau UM02534.

 

Citește și Doi băieţi deştepţi au electrocutat E.ON. Marius Ivanov şi Cătălin Vişan se îmbogățesc cu viteza fulgerului

 

Furnizorul mai livrează energie la instituții din județe precum Bacău, Constanța, Brașov, Prahova, Caraș Severin sau Argeș.

 

În 2012, Fidelis Energy a atins o cifră de afaceri record – 211 milioane lei, reprezentând peste 30% din cifra de afaceri a E.ON.

 

Compania este condusă de doi oameni de afaceri din Iași (Romulus Vișan și Florin Ivanov) care au avut apariții foarte rare în presa locală.

 

(Sursa: cityzen.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments