Mesaje incisive pe rețelele de socializare. Ieșenii, chemați la protestul împotriva „Parlamentului Rușinii Naționale”

0
67

Pe reţelele de socializare circulă un apel către ieşeni: să protesteze împotriva practicilor Parlamentului României de a-i proteja pe cei care au probleme cu legea.

 

Scânteia care a reaprins revolta generaţiei Facebook este decizia Parlamentului de a-l apăra pe Şova în faţa DNA. Protestul este anunţat pentru vineri, 27 martie, de la ora 18, în Piaţa Palatului din Iaşi

 

Mesajul este următorul:

„Ieșeanule te-ai săturat de infractori și de apărătorii lor, care și-au găsit adăpost, chiar în Parlamentul României, instituție fundamentală a democrației,pe care au compromis-o grav, transformând-o în „peșteră de tâlhari”?

 

După „marțea neagră”, din decembrie 2013 a urmat ”miercurea rușinii” în martie 2015!

 

Ieșeanule întreabă-ți senatorul, cum a votat în cazul Șova dar și în cazul Vosganianl!

Dacă nu-ți răspunde sau răspunsul său este nesatisfăcător ai nu numai dreptul ci și datoria de a-l trimite acasă sau chiar în pușcărie! Această țară nu poate fi condusă de infractori și de protectorii lor!

 

Amintește-ți cuvintele ieșeanului nostru, Păstorel Teodoreanu:

Din Banat până la Iaşi

Se resimte lipsa sării,

Fiindcă cei mai mulţi ocnaşi

Au ajuns la cârma ţării.

 

Parlamentul României s-a transformat, datorită parlamentarilor români, aleși în 2012, în ”Parlamentul Rușinii Naționale”!

 

Ieșeanule ești mulțumit de parlamentarul tău, crezi că te reprezintă și crezi că-ți apără interesele? Crezi că instituția „imunității parlamentare” este utilizată corect de către parlamentarul tău?

 

Dacă răspunsul este „NU”, la una din aceste întrebări, te așteptăm vineri, 27 martie, orele 18:00 pe Esplanada, din fața Palatului Culturii.

 

Milităm pentru menținerea imunității doar pentru declarații politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori!

Ne vedem vineri, la ora 18.00, în Piața Palatului din Iași!

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments